Outlook ja Acrobat tai Reader jumiutuvat, kun sähköpostia yritetään lähettää useasti peräkkäin

Kun PDF-liitetiedostoa yritetään lähettää useasti peräkkäin Acrobat tai Reader, sekä Acrobat/Reader että Outlook jumiutuu tai kaatuu.

Ongelmaan liittyvät tuotteet Windowsissa: Microsoft Office 14 – Office 365 ja Acrobat, Acrobat 2017, Acrobat 2015, Acrobat Reader, Acrobat Reader 2017 tai Acrobat Reader 2015.

Ratkaisu: Ratkaise ongelma rekisterin kautta

Ongelman ratkaisemiseksi on olemassa rekisterisuojattu tilapäisratkaisu. Lataa rekisteritiedosto ja ota muutokset käyttöön alla olevien ohjeiden mukaisesti.

1. Sulje Acrobat tai Reader, jos se on käynnissä.

2. Lataa zip-tiedosto valitsemalla Hae tiedosto.

Lataa

3. Pura ladatun zip-tiedoston sisältö työpöydälle. Napsauta tiedostoa (Adobe.reg) hiiren kakkospainikkeella ja valitse Yhdistä.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa