Adobe PDF -resurssitiedostoja ei löydy | PDFMaker

Adobe PDF -resurssitiedostoja ei löydy, kun luot PDF-tiedostoja Microsoft Office -sovelluksista

Kun luot PDF-tiedoston käyttämällä Acrobat-valikkoa Microsoft Office -sovelluksesta (Wordista, Excelistä tai Outlookista) tai yrität tallentaa dokumentin Adobe PDF -muodossa, saat seuraavan virheilmoituksen:

”Adobe PDF -resurssitiedostoja ei löydy. Acrobat PDFMaker. Näiden tiedostojen asentamiseen tarvitaan järjestelmänvalvojan oikeudet. Kysy lisätietoja järjestelmänvalvojalta.”

PDFMaker-virhe

Kiertotapa: Lataa ja asenna Microsoft Visual C++ Runtime -sovellus

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa