SharePointin ja Acrobatin Chrome-laajennuksen integraatio

Avaa SharePoint-dokumentti suoraan Acrobatissa Acrobat Chrome -laajennuksen avulla. Laajennus tunnistaa lähdesijainnin ja käynnistää tiedoston uloskirjausprosessin Acrobatissa.

Huomautus:

Adobe testaa tätä uutta toimintoa Acrobat Chrome -laajennuksessa. Siksi toiminto ei ehkä ole kaikkien käyttäjien käytettävissä.

Tuettu ympäristö

Vain Windows

Tuetut palvelimet

Tuetut todennusmekanismit

• SharePoint Server 2016, SharePoint Server 2013
  • Paikalliset palvelimet

• Kerberos
  • NT LAN Manager (NTLM)

Huomautus:

SharePoint Server 2019:ää, Microsoft Office 365:tä ja muita verkkopalvelimia ei tueta.

SharePointin PDF-tiedoston avaaminen Acrobatin Chromella

1. Avaa SharePoint-sivustossasi isännöity PDF-tiedosto Chromessa.

2. Kun dokumentti on avautunut selaimessa, valitse Avaa Acrobatissa.

Avaa PDF-tiedosto Acrobatissa

3. Acrobat näyttää valintaikkunan, jossa on tiedostonimi ja sijainti. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos haluat kirjata tiedoston ulos ja avata sen, valitse Kirjaa ulos ja Avaa.

• Jos haluat avata tiedoston ilman uloskirjausta, valitse Avaa.

Kirjaa PDF-tiedosto ulos ja avaa se Acrobatissa

Rekisteriavaimet, joilla SharePoint-integraatio voidaan ottaa käyttöön Chrome-laajennuksessa ja sallia SharePointin URL-osoitteet

Toiminto on oletusarvoisesti poistettu käytöstä. Jos haluat ottaa sen käyttöön, käytä toiminnon lukitusavainta ja salli SharePointin URL-osoitteet, kuten alla on esitetty.

bEnableSharePointInChromeExtn

Datatyyppi

totuusarvo: DWORD-arvo > REG_DWORD

Oletus

0

Versio #

Jatkuva seuraus

HKLM-polku

FeatureLockDown

Yhteenveto

Määrittää, integroidaanko SharePoint Acrobatin Chrome-laajennukseen.

Tiedot

Mahdolliset arvot:

• 0: Älä ota SharePoint-integraatiota käyttöön.
  • 1: Ota käyttöön.

tSharePointUrls

Datatyyppi

Merkkijonon arvo > REG_SZ

Oletus

null

Versio #

Jatkuva seuraus

HKLM-polku

FeatureLockDown

Yhteenveto

Sallittavien SharePointin URL-osoitteiden pystyviivoilla erotettu luettelo.

Tiedot

Acrobatin Chrome-laajennukset kohtelevat näitä URL-osoitteita käytännössä SharePoint-palvelimina, kun bEnableSharePointInChromeExtn = 1. Mahdolliset arvot:

• Käyttäjän määrittämä

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa