PDF-tiedostoa Internet Explorerissa allekirjoitettaessa ilmenee virhe, kun Acrobat- tai Acrobat Reader -laajennus ja suojattu tila ovat käytössä.

Ongelma: PDF-tiedostoa Internet Explorerissa allekirjoitettaessa ilmenee virhe, kun Acrobat- tai Acrobat Reader -laajennus ja suojattu tila ovat käytössä.

Windows 10:ssä (versiossa 20H1 tai uudemmissa) PDF-tiedoston allekirjoittaminen digitaalisesti Internet Explorerissa, kun Acrobat- tai Acrobat Reader -laajennus ja suojattu tila ovat käytössä, johtaa seuraavaan virheeseen: Windowsin salauspalvelu ilmoitti virheestä: Käyttö on estetty. Virhekoodi: 2147942405.

Windowsin salauspalvelun virhe-2147942405

Ratkaisu: Päivitä Acrobat tai Acrobat Reader uusimpaan versioon ja luo sitten toimintokohtainen rekisteriavain

1. Valitse Acrobatissa tai Acrobat Readerissa Ohje > Tietoja Adobe Acrobat DC:stä tai Ohje > Tietoja Acrobat Reader DC:stä ja tarkista, onko sovellus päivitetty uusimpaan versioon, joka on21.005.20058.

Jos ei, valitse Ohje > Tarkista päivitysten saatavuus ja asenna uusin saatavilla oleva päivitys.

2. Lopeta Acrobat- tai Acrobat Reader -sovellus.

3. Avaa rekisterieditori – siirry kohtaan Suorita (Windows-valikko + R), kirjoita regedit.exe Avaa-kenttään ja valitse OK.

4. Siirry rekisterieditorissa asennetun tuotteen ja julkaisun version mukaiseen sijaintiin, ja luo sijaintiin avain FeatureState. Oletuksena avainta ei ole.

• 32-bittisen Acrobat DC:n sijainti:
      HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Adobe\Adobe Acrobat\DC\FeatureState
    • 32-bittisen Acrobat Reader DC:n sijainti:
      HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Adobe\Acrobat Reader\DC\FeatureState
    • 64-bittisen Acrobat DC:n sijainti:
      HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Adobe\Adobe Acrobat\DC\FeatureState
    • 64-bittisen Acrobat Reader DC:n sijainti:
      HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Adobe\Acrobat Reader\DC\FeatureState
  5. Luo kohdassa FeatureState DWORD-tyyppinen avain ja anna sille nimeksi ADC4325829. Muuta sen arvoksi 1 (yksi).

6. Sulje rekisterieditori.