Word-tiedoston avaaminen johtaa virheilmoitukseen "Kokoamisvirhe kätketyssä moduulissa"

Jos olet päivittänyt Office 2016 -ohjelmistosi 64-bittiseksi ja olet asentanut Acrobat DC:n, näet seuraavan virheilmoituksen avatessasi Word-tiedoston:

Kokoamisvirhe

Ratkaisu: Poista laajennustiedosto

Vain Office 2016:n 32-bittinen versio tukee PDFMakerin laajennusta Mac OS -käyttöjärjestelmässä. Saat virheilmoituksen, koska olet päivittänyt Office 2016:n 64-bittiseen versioon.

Ratkaise ongelma poistamalla laajennustiedosto (linkCreation.dotm) sijainnista:

• ~/Kirjasto/Group Containers/UBF8T346G9.Office/User Content.localized/Startup.localized/Word

Näkyy kaksi muunnosvalintaikkunaa, tai muunnos epäonnistuu ja saat virheilmoituksen.

Kun Word-dokumentti muunnetaan PDF-muotoon Acrobatin valintanauhan avulla (Acrobat > Luo PDF) käytettäessä Mac Word 2016 -ohjelmaa (32-bittinen Word, versio 15.23.2 tai uudempi), saattaa ilmetä jokin seuraavista ongelmista:

• Näkyy kaksi muunnosvalintaikkunaa yhden sijasta. Ensin näkyy "Salli online-tilassa tapahtuvan tiedoston muunnosprosessin avata ja viedä määrättyjä tiedostotyyppejä" -valintaikkuna sekä Salli käyttö- ja Älä salli käyttöä -vaihtoehdot, ja sen jälkeen näkyy Acrobat PDFMaker -valintaikkuna.
  • Jos valitset "Salli online-tilassa tapahtuvan tiedoston muunnosprosessin avata ja viedä määrättyjä tiedostotyyppejä" -valintaikkunassa Älä salli käyttöä -vaihtoehdon, PDF-tiedoston muunnos epäonnistuu ja saat virheilmoituksen "Linkkejä ei säilytetty".

Ratkaisu: Kokeile eri vaihtoehtoja tai asetuksia.

Kokeile jotakin seuraavista ratkaisuista:

• Napsauta ”Salli online-tilassa tapahtuvan tiedoston muunnosprosessin avata ja viedä määrättyjä tiedostotyyppejä” -valintaikkunassa Salli käyttö.
    -TAI-
  • Avaa Word, siirry kohtaan Word > Oletusarvot > Suojaus ja yksityisyys ja valitse vaihtoehto Käytä Microsoft Online -palvelua määrättyjen tiedostojen avaamiseen ja tallentamiseen.
    -TAI-
  • Kun olet napsauttanut Acrobatin valintanauhassa Luo PDF -painiketta, näkyviin tulee Tallenna-valintaikkuna. Valitse sieltä Best for printing -vaihtoehto ja napsauta sen jälkeen Vie.
Tallenna-valintaikkuna ja PDF-muunnosasetukset