PDF-muunnosongelmat Acrobatia ja Mac Wordia tai PowerPoint 2016:ta käytettäessä

Mac PDFMaker -laajennus poistetaan käytöstä 64-bittiseen Office 2016:een päivittämisen jälkeen

Jos Office 2016 for Mac päivitetään 32-bittisestä versiosta 64-bittiseksi versioksi, Wordin ja PowerPointin PDFMaker-laajennus näyttää olevan poissa käytöstä. Valintanauhan laajennuspainike näkyy harmaana. Näin käy, koska laajennus on yhteensopiva vain Office 2016:n 32-bittisen version kanssa.

Adobe on tietoinen tästä ongelmasta ja pyrkii tekemään laajennuksesta yhteensopivan Office 2016:n 64-bittisen version kanssa Acrobatin tulevassa versiossa.

Word-tiedoston avaaminen johtaa virheilmoitukseen ”Kokoamisvirhe kätketyssä moduulissa”

Jos olet päivittänyt Office 2016:n 64-bittiseksi ja olet asentanut Acrobatin, näet seuraavan virheilmoituksen avatessasi Word-tiedoston:

Kokoamisvirhe

Ratkaisu: Lataa ja asenna uusin korjaustiedosto

Ongelma on korjattu Acrobatin uusimmassa korjaustiedostossa. Ratkaise ongelma lataamalla ja asentamalla korjaustiedosto. Lataa korjaustiedosto täältä - https://helpx.adobe.com/fi/acrobat/release-note/acrobat-dc-august-02-2016.html.

Näkyy kaksi PDF-muunnosvalintaikkunaa, tai muunnos epäonnistuu ja saat virheilmoituksen.

Kun Word-dokumentti muunnetaan PDF-muotoon (Acrobat > Luo PDF) Mac Word 2016:lla (32-bittinen Word, versio 15.23.2 tai uudempi), saattaa ilmetä jokin seuraavista ongelmista:

• Näkyy kaksi muunnosvalintaikkunaa yhden sijasta. Ensin tulee näkyviin valintaikkuna, jossa on Salli- ja Älä salli -vaihtoehdot. Tämän jälkeen avautuu Acrobat PDFMaker -muunnosvalintaikkuna.
  • Jos valitset valintaikkunassa Älä salli -vaihtoehdon, PDF-tiedoston muunnos epäonnistuu, ja saat virheilmoituksen ”Linkkejä ei säilytetty”.

Ratkaisu: Kokeile eri vaihtoehtoja tai asetuksia.

Kokeile jotakin seuraavista ratkaisuista:

• Valitse valintaikkunasta Salli.
    -TAI-
  • Avaa Word, siirry kohtaan Word > Oletusarvot > Suojaus ja yksityisyys ja valitse vaihtoehto Käytä Microsoft Online -palvelua määrättyjen tiedostojen avaamiseen ja tallentamiseen.
    -TAI-
  • Valitse Acrobatin valintanauhasta Luo PDF. Valitse Tallenna-valintaikkunasta Paras valinta tulostusta varten ja valitse sitten Vie.
Tallenna-valintaikkuna ja PDF-muunnosasetukset

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa