Miksi näyttöön tulee Flash Playeria koskeva ilmoitus?

Flash Player tarvitaan PDF-tiedostoissa, PDF-portfolioissa ja muissa kohteissa olevan Flash-sisällön katselemiseen. Adobe Reader ja Acrobat eivät enää sisällä Flash Playeria, ja Flashia tarvitsevat ominaisuudet voivat nykyisin käyttää tietokoneessa olevaa Flashin paikallista kopiota. Uuden strategian ansiosta käyttäjät ja järjestelmänvalvojat voivat hallita Flash Player -päivityksiä erillään Acrobat-tuotepäivityksistä.

Flash Player -asennukset loppukäyttäjille

1. Käy Adobe Flash Playerin lataussivulla: Windows | Mac.

2. Valitse Asenna nyt. Flash Playerin asennusohjelma ladataan tietokoneeseen.

3. Käynnistä asennus avaamalla ladattu tiedosto tai kaksoisnapsauttamalla sitä.

4. Suorita asennus toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Flash Player -asennukset IT-henkilöstölle

Yritysten IT-osastot ja järjestelmänvalvojat voivat ladata asennusohjelman, joka sopii jaettavaksi koko organisaatiossa, aloittamalla täältä: Flash Playerin jakelu.

Flash Player -järjestelmävaatimukset