Virhe: ”Bridge on kohdannut ongelman näytönohjaimessa”

Platform

Kuvaus

Käyttöjärjestelmä, jota tämä koskee

Windows ja macOS

Tuoteversiot, joita tämä koskee

Lokakuun 2018 Bridge CC -julkaisuversio (versio 9.0)

Ongelma

Kun käynnistät Bridge CC:n lokakuun 2018 version (9.0), saat virheilmoituksen ”Bridge on kohdannut ongelman näytönohjaimessa ja poistanut väliaikaisesti käytöstä grafiikkasuorittimen hahmonnuksen, joka käyttää grafiikkalaitteistoa”.

Lisätietoja

Aina kun käynnistät Bridgen, se suorittaa taustalla apuohjelman, joka tarkistaa, onko käytössä viallinen, ei-tuettu tai yhteensopimaton grafiikkasuoritin tai näytönohjain.

Jos Bridge tunnistaa viallisen, ei-tuetun tai yhteensopimattoman grafiikkasuorittimen tai näytönohjaimen, saat edellä näytetyn viestin. Lisäksi ohjelma valitsee automaattisesti asetuksen Käytä ohjelmistopohjaista hahmonnusta kohdasta Oletusarvot > Lisäasetukset. Kun olet ratkaissut ongelman joko päivittämällä ohjaimen tai vaihtamalla näyttökortin ja käynnistänyt Bridgen, ohjelma poistaa automaattisesti valinnan kohdasta Käytä ohjelmistopohjaista hahmonnusta ja käyttää grafiikkasuoritinta tai näytönohjainta.

Ratkaisu

Päivitä näytönohjaimen ohjain ja tee näytönohjainlaitteiston virheenmääritys.

macOS:

Grafiikkaohjaimet päivitetään käyttöjärjestelmän päivityksillä. Varmista, että uusimmat macOS-käyttöjärjestelmäpäivitykset ovat käytössä, valitsemalla Ohjelmistopäivitys valikosta tai App Store -sovelluksen Päivitykset-osiosta.

Windows:

Lataa uusin ohjain suoraan näyttökortin valmistajan sivustolta:

Näytönohjaimen puhdas asennus

Kun päivität näytönohjaimen, kannattaa poistaa tietokoneelta kaikki edelliset ohjainversiot ennen uuden asentamista. Tätä kutsutaan puhtaaksi asennukseksi.

Kun tiedät tietokoneen näyttökortin valmistajan ja mallin, perehdy kortin valmistajan dokumentaatioon ja resursseihin alta:

Käynnistä Bridge päivitysten asentamisen jälkeen uudelleen.

Huomautus:
  • Windows Update ei aina sisällä uusimpia ja parhaita ohjaimia. Sinun on siirryttävä suoraan näytönohjaimen valmistajan sivustolle ja haettava ohjainpäivityksiä sieltä.
  • Muista valita oikea näytönohjain. Muistikirjamikrojen ohjaimilla on joskus eri nimi kuin samankaltaisilla pöytätietokoneiden ohjaimilla.
  • Joillakin näyttösovittimien valmistajilla on muita ohjelmistoja, jotka on päivitettävä näytönohjaimen lisäksi. Lue päivitysohjeet huolellisesti ja ota yhteyttä suoraan näyttösovitinvalmistajaan, jos et ymmärrä ohjeita.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa