Vianmääritys ja ohje

Lataaminen ja asentaminen

Miten Bridge ladataan ja asennetaan?

Voit ladata Bridgen Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi suorittaaksesi latauksen. Lisätietoja, mukaan lukien vanhempien versioiden asentamisesta tai päivitysten tarkistamisesta, löydät kohdasta Creative Cloud -sovellusten lataaminen.

Miksei Bridge asennu?

Katso ratkaisuja ”Asennusvirhe”-virheeseen kohdasta Virhe: "Asennusvirhe" Creative Cloud -työpöytäsovellus. Voit ratkaista muita lataus-, asennus- ja päivitysongelmia katsomalla kohdasta lataamisen ja asentamisen vianmääritysopas.

Voinko ladata Bridgen kokeiluversion?

Kyllä! Voit ladata minkä tahansa Creative Cloud -sovelluksen, myös Bridgen, kokeiluversioita Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ladataksesi kokeiluversion. Lue, miten Creative Cloud -kokeiluversio ladataan ja asennetaan.

Miten löydän Adobe ID -tunnukseni tai salasanani?

Voinko asentaa Bridgen toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa Bridgen ja muut Creative Cloud -sovellukset kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja aiheesta Creative Cloud -sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Tilienhallinta

Miten voin muuttaa salasanani?

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sitten Muuta kohdassa Salasana. Unohditko salasanasi? Opi nollaamaan ja muuttamaan se.

Kuinka luottokorttitiedot voi muuttaa?

Miten päivitän tai muutan jäsenyyteni?

Creative Cloud -tilausten vaihtaminen on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja vaihtaaksesi tilaustasi.

Kokeilujaksoni päättyy pian. Kuinka muunnan sen?

Kokeilujakson muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja aloittaaksesi jäsenyytesi.

Kuinka peruutan sen ja mitä tapahtuu tiedostoilleni?

Jos keskeytät jäsenyytesi, sinulla on edelleen pääsy ilmaisiin Creative Cloud -jäsenyysetuihin ja kaikkiin laitteeseesi tallentamiisi tiedostoihin. Sinulla ei ole pääsyä sovelluksiin eikä useimpiin palveluihin ja pilvitallennustila vähenee 2 Gt:uun. Opi peruuttamaan Creative Cloud -jäsenyys ja ymmärtämään Adoben tilausehdot.

Työskentely tiedostoilla

Miten lataan valokuvia kamerastani?

Lue, kuinka voit helposti tuoda kuvia Photo Downloaderilla ja käyttää niitä Bridgessä.

Miten luodaan kontaktiarkki?

Käytä Adobe Output Modulea (AOM) luodaksesi PDF-kontaktiarkin tai verkkogallerian.

Miten työskentelen metatiedolla?

Opi, miten katsoa ja muokata metatietoa käyttäen Metatietopaneelia ja Metatietokilpeä.

Voinko luokitella tai otsikoida tiedostoja Bridgessä?

Kyllä. Lisäämällä luokituksen, värin, tai muun otsikon, voit nopeasti lajitella ja tarkastella tiettyjä tiedostoja.

Voinko tyhjentää välimuistin?

Kyllä. Voit hallita välimuistia joko tyhjentämällä sen tai säätämällä asetuksia ohjataksesi sen kokoa tai sijaintia.

Liitännäiset ja laajennukset

Miten asennan tulostusmoduulin, jotta voin luoda PDF-tiedostoja?

Bridgen ominaisuuksiin kuuluu lokakuun 2017 versiosta lähtien uusi Output-työtila, jotta PDF-kontaktiarkkeja voidaan luoda suoraan Bridgessä. Katso ohjeet PDF-kontaktiarkin luomiseen Output-työtilassa.

Nykyistä Adobe Output Module (AOM) -laajennusta ei enää tueta Bridge 2018 -versiossa. Jos käytössä on Bridge 2017 tai sitä aikaisempi versio, lataa valinnainen Adobe Output Module (AOM) ja hanki asennusohjeet.

Tarkista nykyinen Bridge-versiosi valitsemalla valikkoriviltä Ohje > Tietoja Bridgestä.

Ohjeet Bridge-sovelluksen päivittämiseen uusimpaan versioon on artikkelissa Creative Cloud -sovellusten päivittäminen.

Mistä saan viimeisimmän Camera Raw -asennusohjelman?

Yleiset ongelmat

Miksi Bridge kaatuilee Macissani?

Bridge kaatuu, jos käytät Mac OS X El Capitania vanhempia versioita erityisillä ulkoisilla näyttöasetuksilla. Seuraa tämän vianmääritysoppaan ratkaisuja ratkaistaksesi ongelman.

Bridge jumiintuu jatkuvasti. Mitä voin tehdä?

Miksi Bridge ei tunnista laitettani?

Jos käytät Macia eikä Bridge tunnista kameraasi tai muuta laitetta, etsi ratkaisuja tästä vianmääritysoppaasta.

Yhteisö

Liity keskusteluun.

Suositut liittyvät foorumit