Raakakuvien lataaminen Bridgen Julkaise-paneelin avulla ei onnistu

Kun Bridge CC 2017 7.0 -versiossa vedetään raakakuvia Sisältö-paneelista Julkaise-paneeliin kuvien lähettämiseksi Adobe Stockiin, Kaikkien resurssien lataaminen ei onnistu -valintaikkuna näyttää seuraavan virheilmoituksen:

Valintasi sisältää resursseja, joita ei voi ladata Adobe Stockiin. Resurssien muotoa ei tueta.

Kaikkien resurssien lataaminen ei onnistu -valintaikkuna näyttää seuraavaan virheilmoituksen: Resurssien muotoa ei tueta.

Ratkaisu

Kun raakakuva vedetään Sisältö-paneelista Julkaise-paneeliin, Bridge muuntaa raakakuvan JPEG-muotoon Camera Raw -lisäosan avulla ja lataa kuvan Adobe Stockiin. Vain Adobe Camera Raw’n tukemat raakakuvamuodot muunnetaan JPEG-muotoon.

Tarkista, tukeeko Adobe Camera Raw kameramalliasi artikkelista Camera Raw’n tukemat kamerat.

• Jos Camera Raw tukee kameramalliasi ja saat silti tämän virheilmoituksen yrittäessäsi ladata raakakuvaa, valitse Ohje > Päivitykset ja päivitä Camera Raw uusimpaan versioon.
  • Jos Camera Raw ei tue kameramalliasi, siihen liitettyä raakakuvaa ei voi ladata Adobe Stockiin Bridgen Julkaise-paneelin avulla.