Sovellukset, jotka käyttävät Camera Raw 8.4:ää, eivät näytä metatietoja tai salli muokkausta

Kun päivität Camera Raw 8.4:ään, Adoben sovellukset, jotka käyttävät Camera Raw -laajennusta Mac OS -käyttöjärjestelmässä, eivät näytä kuvien metatietoja tai anna sinun muokata kuvia Camera Raw -laajennuksessa.

Ratkaisu: Asenna Camera Raw 8.4 -laajennus manuaalisesti

1. Poistu Adoben sovelluksista, jotka käyttävät Camera Raw -laajennusta.

2. Lataa seuraava tiedosto:

Lataa

3. Etsi ladattu tiedosto ja pura se kaksoisnapsauttamalla tai kaksoisosoittamalla sitä. Lopputuloksena on tiedosto nimeltä Camera Raw.plugin.

4. Siirry Macintosh HD -kansioon.

5. Avaa File Formats -kansio.

1. CS6-sovellukset: Avaa Kirjasto/Application Support/Adobe/Plug-Ins/CS6/File Formats -kansio.

2. Creative Cloud -sovellukset: Avaa Kirjasto/Application support/Adobe/Plug-Ins/CC/File Formats -kansio.

TÄRKEÄÄ: Siirry kiintolevyn juuressa sijaitsevaan Kirjasto-kansioon omassa käyttäjäkansiossasi olevan Kirjasto-kansion sijaan.

6. Kopioi vaiheen 3 Camera Raw.plugin -tiedosto File Formats -kansioon.

Jos tarvitset Camera Raw -laajennusta CS6- ja CC-sovelluksia varten, asenna Camera Raw -laajennus sekä CS6:n että CC:n File Formats -kansioihin.

TÄRKEÄÄ: Tämä uusi tiedosto korvaa kansiossa jo olevan tiedoston. On tärkeää, että kansiossa on ainoastaan yksi Camera Raw.plugin -tiedosto.

7. Avaa sovellus käyttäen Camera Raw -laajennusta.