Adobe Camera Raw ja DNG Converter 8.4 tai sitä uudempi versio eivät toimi vanhemmissa käyttöjärjestelmän versioissa.

Camera Raw 8.4, DNG Converter 8.4 ja sitä uudemmat versiot eivät enää tue Mac OS 10.6-, Windows XP- eivätkä Windows Vista -käyttöjärjestelmää. Jos käytät DNG Converter 8.4:ää näissä käyttöjärjestelmissä, asennusohjelma ilmoittaa, että Windows 7- ja Mac OS 10.7 -käyttöjärjestelmää tai uudempia edellytetään.

Huomaa: Kameroita, jotka on julkaistu tai jotka julkaistaan Camera Raw -laajennuksen ja DNG Converter 8.3-version jälkeen, ei tueta Mac OS 10.6-, Windows XP- tai Windows Vista -käyttöjärjestelmissä.

Adobe-sovellukset, joihin tämä vaikuttaa

Seuraavassa luetellut sovellukset ovat yhteensopiva Mac OS 10.6-, Windows XP- ja Vista -käyttöjärjestelmien kanssa. Ne ovat yhteensopivia myös Adobe Camera Raw 8.4:n ja sitä uudempien versioiden kanssa, kun ne asennetaan ajantasaisempiin käyttöjärjestelmiin. Jos suoritat automaattisia päivityksiä vanhemmassa käyttöjärjestelmässä näiden tuotteiden kanssa, voit asentaa yhteensopimattoman version Camera Raw -laajennuksesta.

• After Effects CS6
  • Bridge CS 6
  • Elements Organizer 12
  • Photoshop Elements Editor 12
  • Photoshop Elements 12
  • Photoshop CS6
  • Adobe Premiere Elements 12

Poista 8.4 tai sitä uudempi laajennus ja asenna Camera Raw 8.3 uudestaan manuaalisesti.

Jos asensit Camera Raw 8.4:n tai sitä uudemman version, poista laajennus ja seuraa alla olevia ohjeita asentaaksesi Camera Raw 8.3:n uudelleen. Jos asensit DNG Converter 8.4:n tai sitä uudemman version, voit asentaa DNG Converter 8.3:n uudelleen uudemman version päälle.

Uuden oikean 8.3-tiedoston lataaminen ja purkaminen

1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella (Windows) tai Ctrl-osoita (Mac OS) alla olevaa oikeaa tiedostoa.
  2. Valitse tiedoston lataaminen.
  3. Kun tiedosto on ladattu, etsi se Lataukset-kansiosta tai kansiosta, jonka määritit latauksen aikana.

8.3-versioon palaaminen Mac OS -käyttöjärjestelmässä

Lataa

1. Sulje Photoshop CS6, Photoshop Elements 12 tai muu luetelluista Adoben sovelluksista.
  2. Etsi ladattu tiedosto ja pura se kaksoisnapsauttamalla tai kaksoisosoittamalla sitä. Lopputuloksena on tiedosto nimeltä Camera Raw.plugin.
  3. Siirry Macintosh HD -kansioon.
  4. Avaa kansio
    1. Elements 12: Kirjasto/Application Support/Adobe/Plug-Ins/Elements 12/File Formats
    2. CS6-sovellukset: Kirjasto/Application Support/Adobe/Plug-Ins/CS6/File Formats
    • TÄRKEÄÄ: Siirry järjestelmän Kirjasto-kansioon käyttäjäkansion Kirjasto-alikansion sijaan.
  5. Siirrä Camera Raw.plugin -tiedosto Tiedostomuodot-kansiosta roskakoriin tai työpöydälle.
  6. Kopioi vaiheen 2 Camera Raw.plugin -tiedosto File Formats -kansioon.
    • TÄRKEÄÄ: Älä kopioi uutta Camera Raw -laajennusta Tiedostomuodot-kansioon aiempaa versiota poistamatta. Camera Raw toimii kunnolla vain yhden kyseisessä kansiossa olevan laajennuksen kanssa.
  7. Käynnistä Photoshop CS6, Photoshop Elements 12 tai muu luetelluista Adoben sovelluksista.

8.3-versioon palaaminen 32-bittisessä Windows XP- tai Windows Vista -käyttöjärjestelmässä

Lataa

1. Sulje Photoshop CS6, Photoshop Elements 12 tai muu luetelluista sovelluksista.
  2. Etsi ladattu tiedosto ja pura se kaksoisnapsauttamalla tai kaksoisosoittamalla sitä. Lopputuloksena on tiedosto nimeltä Camera Raw.8bi.
  3. Avaa Oma tietokone ja kaksoisnapsauta sitten paikallista levyä (C:).
  4. Siirry kansioon
    1. Elements 12: Program Files\Common Files\Adobe\Plug-Ins\Elements 12\File Formats
    2. CS6-sovellukset: Program Files\Common Files\Adobe\Plug-Ins\CS6\File Formats
  5. Siirrä Camera Raw.8bi -tiedosto Tiedostomuodot-kansiosta roskakoriin tai työpöydälle.
  6. Kopioi Camera Raw -laajennus, Camera Raw.8bi-tiedosto, sijainnista, johon sen latasit vaiheessa 2, samaan Tiedostomuodot-kansioon.
    • TÄRKEÄÄ: Älä kopioi uutta Camera Raw -laajennusta Tiedostomuodot-kansioon aiempaa versiota poistamatta. Camera Raw toimii kunnolla vain yhden kyseisessä kansiossa olevan laajennuksen kanssa.
  7. Käynnistä Photoshop CS6, Photoshop Elements 12 tai muu luetelluista sovelluksista.

8.3-versioon palaaminen 64-bittisessä Windows XP- tai Windows Vista -käyttöjärjestelmässä

Lataa

1. Sulje Photoshop CS6, Photoshop Elements 12 tai muu luetelluista sovelluksista.
  2. Etsi ladattu tiedosto ja pura se kaksoisnapsauttamalla tai kaksoisosoittamalla sitä. Lopputuloksena on tiedosto nimeltä Camera Raw.8bi.
  3. Avaa Oma tietokone ja kaksoisnapsauta sitten paikallista levyä (C:).
  4. Siirry kansioon:
    1. Elements 12: Program Files(x86)\Common Files\Adobe\Plug-Ins\Elements 12\File Formats
    2. CS6-sovellukset: Program Files(x86)\Common Files\Adobe\Plug-Ins\CS6\File Formats
  5. Siirrä Camera Raw.8bi -tiedosto Tiedostomuodot-kansiosta roskakoriin tai työpöydälle.
  6. Kopioi Camera Raw -laajennus, Camera Raw.8bi-tiedosto, sijainnista, johon sen latasit vaiheessa 2, samaan Tiedostomuodot-kansioon.
    • TÄRKEÄÄ: Älä kopioi uutta Camera Raw -laajennusta Tiedostomuodot-kansioon aiempaa versiota poistamatta. Camera Raw toimii kunnolla vain yhden kyseisessä kansiossa olevan laajennuksen kanssa.
  7. Käynnistä Photoshop CS6, Photoshop Elements 12 tai muu luetelluista sovelluksista.

DNG Converterin 8.3-version lataaminen

Lataa DNG Converter 8.3:

DNG Converterin 8.4-versiota ei tarvitse poistaa ennen 8.3-version asentamista. 8.3-versio korvaa 8.4-version.