Jos tapahtui päivitysvirhe U43M1D204, katso Päivitysvirhe U43M1D204.

Jos et vieläkään ole onnistunut päivittämään Camera Raw -liitännäistä Adoben CC 2017- tai CC 2019 -sovelluksille, käytä alla olevaa Camera Raw 11.2 -asennusohjelmaa.

Käytä Adoben CC-, CC 2014- tai CC 2015 -sovelluksille alla olevaa Camera Raw 10.5 -asennusohjelmaa.

Bridge CS6:lle ja Photoshop CS6:lle käytä Camera Raw 9.1.1 -asennusohjelmaa alla.

Lataa alta oikea tiedosto ja seuraa näitä ohjeita:

Windows
  1. Lopeta kaikki Adobe-sovellukset.
  2. Pura ladattu .zip-tiedosto kaksoisnapsauttamalla sitä. Windows saattaa purkaa tiedoston puolestasi.
  3. Käynnistä asennusohjelma kaksoisnapsauttamalla .exe-tiedostoa.
  4. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita.
  5. Käynnistä Adobe-sovelluksesi uudelleen.
macOS
  1. Lopeta kaikki Adobe-sovellukset.
  2. Pura .zip-tiedosto kaksoisnapsauttamalla sitä.
  3. Käynnistä asennusohjelma kaksoisnapsauttamalla purettua tiedostoa .pkg.
  4. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita.
  5. Käynnistä Adobe-sovelluksesi uudelleen.

Camera Raw 11.2 -asennusohjelma

Windows

macOS

Järjestelmävaatimukset

macOS 10.12–10.14, Microsoft® Windows® 7 ja Service Pack 1 tai Windows 10 (vähintään versio 1703)

Camera Raw 10.5 -asennusohjelma

Windows

macOS

Järjestelmävaatimukset

macOS 10.11–10.14, Microsoft® Windows® 7, Windows 8.1 tai Windows 10

Camera Raw 9.12.1 -asennusohjelma

Windows

macOS

Järjestelmävaatimukset

macOS 10.10-10.12, Microsoft® Windows® 7, Windows 8/8.1 tai Windows 10

Camera Raw 9.1.1 -asennusohjelma

Huomautus:

Camera Raw 9.1.1 on uusin versio, joka sopii yhteen Bridge CS6:n ja Photoshop CS6:n kanssa.

Windows

macOS

Järjestelmävaatimukset

macOS 10.7–10.12, Microsoft® Windows® 7, Windows 8/8.1 tai Windows 10