Creative Cloud -työpöytäsovellus kaatuu käynnistettäessä

Kun Creative Cloud -työpöytäsovellus käynnistetään Mac OS -käyttöjärjestelmässä, se kaatuu heti.

Kokeile seuraavia ratkaisuja annetussa järjestyksessä:

Ratkaisu 1: Poista Safari-laajennukset käytöstä

1. Käynnistä Safari.

2. Valitse Safari > Valinnat > Laajennukset.

3. Poista kaikki laajennukset käytöstä.

4. Käynnistä Creative Cloud -työpöytäsovellus.

5. Jos ongelma ei ratkea yllä olevia ohjeita noudattamalla, siirry sijaintiin /Library/Input Managers (tai ~ /Library/Input Managers), poista kansiossa oleva sisältö ja käynnistä Creative Cloud -työpöytäsovellus.

Ratkaisu 2: Anna täydet oikeudet Library-kansioon

1. Valitse Finderissa Siirry > Siirry kansioon ja kirjoita /Library.

2. Control-osoita kansiota ja valitse sitten Hae tiedot.

3. Laajenna Jako ja oikeudet -osio.

4. Valitse oikeassa alanurkassa oleva lukkokuvake. Syötä ylläpitäjän käyttäjätunnus ja salasana, kun niitä pyydetään, ja valitse sitten OK.

5. Anna itsellesi luku- ja kirjoitusoikeudet kansioon.

6. Osoita hammasrataskuvaketta ja valitse Käytä liitettyyn kohteeseen. Sulje Näytä tiedot -valintaikkuna.

7. Valitse Finderissa Siirry > Siirry kansioon, kirjoita ~/Library ja toista vaiheet 2–6.

8. Käynnistä Creative Cloud -työpöytäsovellus.

Ratkaisu 3: Ota root-käyttäjä käyttöön ja kirjaudu root-käyttäjänä.

Ota root-käyttäjä käyttöön ja kirjaudu root-käyttäjänä, ja yritä käynnistää Creative Cloud -työpöytäsovellus. Lisätietoja on artikkelissa Root-käyttäjän ottaminen käyttöön ja sen käyttäminen OS X:ssä.