Virheilmoitus "Toimintoa ei voi suorittaa", kun tiedostoja lisätään Creative Cloud -tallennukseen Finder-pikakuvakkeella

Kun yrität lisätä tiedostoja Creative Cloud -tiedostotallennustilaan vetämällä ne Creative Cloud -kansiokuvakkeeseen Finderin Suosikit-osassa, näyttöön tulee "Toimintoa ei voi suorittaa" -virhe.

"Toimintoa ei voi suorittaa" -virheilmoitus

Ratkaisu: Sulje Creative Cloud ja käynnistä Finder uudelleen

1. Sulje virheilmoitusruutu valitsemalla OK. Sinun on ehkä napsautettava sitä useita kertoja.

2. Sulje Creative Cloud -sovellus valitsemalla Preferences (Asetukset) > Quit (Lopeta).

3. Käynnistä Finder uudelleen napsauttamalla Telakan Finder-kuvaketta hiiren kakkospainikkeella samalla, kun painat Option-näppäintä. Valitse ”Avaa uudelleen”.

Käynnistä Finder

Kun olet käynnistänyt Finderin uudelleen, ongelman ei pitäisi enää esiintyä. Adobe pahoittelee virheen aiheuttamaa vaivaa. Suunnitteluryhmämme tietää ongelmasta, ja sen on tarkoitus tulla korjatuksi tulevassa päivityksessä.

Jos kohtaat edelleen ongelmia tiedoston lataamisessa, kokeile jotain toista tapaa, kuten tiedoston avaaminen ja sijoittaminen suoraan Creative Cloud -tiedostokansioon.