Virhe lisäohjelmia asennettaessa

Asennus epäonnistuu yritettäessä asentaa lisäohjelmia Creative Cloud -tuotteisiin. Näyttöön tulee virheviesti, joka ilmoittaa, että lisäohjelma ei ole yhteensopiva Adobe-sovellusten kanssa.

”Lisäohjelman asennus epäonnistui" - viesti

Ratkaisut

Kokeile seuraavia ratkaisuja:

1. Tarkista lisäohjelmien yhteensopivuus Creative Cloud -tuotteiden kanssa

Onko sinulla aiemman Creative Cloud -sovelluksen suosikkilaajennus, jota haluaisit käyttää? Tarkista Adobe Add-ons -sivulta (tai muun laajennuskehittäjän sivustosta), onko siitä päivitettyä versiota.

2. Käytä eri selainta

Usein latausongelmat ratkeavat helposti, kun lataamista yritetään uudelleen jollakin toisella selaimella. Jos esimerkiksi käytät Internet Exploreria Windows -käyttöjärjestelmässä, kokeile sen sijaan Firefoxia. Jos käytät Firefoxia macOS -käyttöjärjestelmässä, kokeile Safaria.

3. Käynnistä Creative Cloud -työpöytäsovellus uudelleen

Kirjaudu ulos Creative Cloud -työpöytäsovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sovellukseen. Lisätietoja on kohdassa Creative Cloud -sovellusten aktivoiminen tai aktivoinnin poisto kirjautumalla sisään ja ulos.

4. Varmista, että lisäohjelma on käytettävissä Creative Cloud -työpöytäsovelluksessa

Lisäohjelman, joka on yhteensopiva kaikkien Creative Cloud -sovellusten kanssa, onnistunut asennus näkyy Creative Cloud -työpöytäsovelluksessa.

1. Tarkista, että lisäohjelman asennus on luettelossa, joka on Aloitus-välilehdellä olevan Toimintavirta-osion alla.
  2. Käynnistä ohjelma uudelleen.

5. Käynnistä Adobe-sovellus uudestaan

Sulje Adobe-sovellus ja käynnistä se uudelleen.

6. Poista sovellus ja asenna se sitten uudelleen

Tämä ratkaisu ei sovellu Dreamweaver CC ja Flash Pro CC -tuotteisiin. Näiden kahden tuotteen tapauksessa jatka edelleen käyttäen aikaisempia versioita, kunnes ongelman korjaus on saatavilla.

Huomautus:

Tämä ratkaisu toimii useimmissa tapauksissa. Jos se ei toimi sinun tapauksessasi, käytä tuotteen edellistä versiota, kunnes ongelman korjaus on saatavilla.

1. Poista se Creative Cloud -tuote, jota varten haluat asentaa lisäohjelman. Katso lisätietoja: Creative Cloud -sovellusten poistaminen tai asennuksen poistaminen.

2. Käynnistä tietokone uudelleen.

3. Asenna Creative Cloud -tuote uudelleen. Lisätietoja löydät kohdasta Creative Cloud -sovellusten lataaminen ja asentaminen.