Saat Remote Update Managerin uusimmat korjaukset ja parannukset käyttöösi seuraavien ohjeiden avulla:

1. Lataa uusin Remote Update Manager (RUM) jostakin seuraavista sijainneista:

2. Korvaa suoritettava RUM-tiedosto seuraavissa sijainneissa koneellasi:

• CCP:n asennussijainnissa (myöhemmin luotavia paketteja varten):
      • Windows: C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\OOBE\PDApp\CCP\apuohjelmat\RemoteUpdateManager
      • Mac: /Ohjelmat/Lisäohjelmat/Adobe\ Application\Manager/CCP/lisäohjelmat/RemoteUpdateManager

Kun korvaat suoritettavan RUM-tiedoston ylläolevan ohjeen mukaan, uudet CCP:llä luotavat paketit sisältävät uusimman Remote Update Managerin ja käyttävät sitä asiakaskoneissa.

Huomautus:

Voit myös ottaa uusimman Remote Update Managerin käyttöön koneessa luomalla ja ottamalla Creative Cloud app-only -paketin käyttöön.