Kun asennat Adobe Creative Cloud -työpöytäsovellusta, näet ilmoituksen seuraavasta virheestä:

Tietokoneelta ei löydy /tmp-järjestelmäkansiota. Varmista, että kansio on olemassa, ennen kuin jatkat asennusta.

tmp_missing_error

Ratkaisu

Ratkaisu 1: Luo / tmp-kansio manuaalisesti

1. Avaa Finder ja valitse Siirry > Siirry kansioon.

2. Kirjoita /private ja valitse Siirry.

3. Luo uusi kansio ja anna sen nimeksi tmp. Kansion nimessä kirjainkoolla on merkitystä.

4. Asenna Creative Cloud -työpöytäsovellus.

Ratkaisu 2: Luo puuttuva /tmp-järjestelmäkansio korjaamalla levyn käyttöoikeudet

1. Valitse Ohjelmat > Lisäohjelmat > Levytyökalu.

2. Valitse sivupalkista levy, jonka haluat korjata.

3. Valitse Korjaus ja sitten Suorita.

4. Käynnistä järjestelmä uudelleen.

5. Asenna Creative Cloud -työpöytäsovellus.