En pysty kirjautumaan tuotteisiin | CSXS-infrastruktuurin STI-versio 3.0.3

Ongelma: Kirjautuminen ei onnistu Laajennukset-paneelissa sen jälkeen, kun CSXS-infrastruktuurin STI-versio 3.0.3 on otettu käyttöön ja tuotteet asennettiin DVD-levyn kautta.

Ratkaisu 1: Käynnistä Creative Cloud -tietokonesovellus ja anna sen päivittyä automaattisesti

Adoben Creative Cloud -tietokonesovellus päivitetään automaattisesti käynnistyksen yhteydessä, jotta käytössäsi olisi uusin versio. Suorita jokin seuraavista vaiheista, jos haluat päivittää sovelluksen manuaalisesti:

• Windows: Valitse Käynnistä > Kaikki ohjelmat > Creative Cloud.
  • Mac OS: Kaksoisnapsauta Kiintolevy > Ohjelmat > Adobe Creative Cloud.

Ratkaisu 2: Päivitä Creative Cloud -tietokonesovellus uusimpaan versioon

Avaa Creative Cloud -tietokonesovelluksen lataussivu ja noudata näytöllä näkyviä ohjeita.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa