En pysty kirjautumaan tuotteisiin | CSXS-infrastruktuurin STI-versio 3.0.3

Ongelma: Kirjautuminen ei onnistu Laajennukset-paneelissa sen jälkeen, kun CSXS-infrastruktuurin STI-versio 3.0.3 on otettu käyttöön ja tuotteet asennettiin DVD-levyn kautta.

Ratkaisu 1: Käynnistä Creative Cloud -tietokonesovellus ja anna sen päivittyä automaattisesti

Adoben Creative Cloud -tietokonesovellus päivitetään automaattisesti käynnistyksen yhteydessä, jotta käytössäsi olisi uusin versio. Suorita jokin seuraavista vaiheista, jos haluat päivittää sovelluksen manuaalisesti:

• Windows: Valitse Käynnistä > Kaikki ohjelmat > Creative Cloud.
  • Mac OS: Kaksoisnapsauta Kiintolevy > Ohjelmat > Adobe Creative Cloud.

Ratkaisu 2: Päivitä Creative Cloud -tietokonesovellus uusimpaan versioon

Avaa Creative Cloud -tietokonesovelluksen lataussivu ja noudata näytöllä näkyviä ohjeita.