Miten Adobe Gaming SDK poistetaan macOS X -käyttöjärjestelmästä?

Tavoite

Poista Adobe Gaming SDK -sovelluksen tiedostot ja tarkista, että poisto näkyy Adobe Creative Cloud -tietokonesovelluksessa.

Käyttöympäristö

• macOS X

Vaiheet

1. Poista Adobe Gaming SDK [versionumero] -kansio Ohjelmat-kansiosta.
  2. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus. (Napsauta macOS:n valikkopalkissa olevaa -kuvaketta.)
  3. Paina Komento+Optio+R. Valintaikkunassa kysytään, haluatko avata uudelleen.
  4. Valitse Avaa uudelleen ruudulla näkyvässä valintaikkunassa. Näin Creative Cloud -tietokonesovellus pakotetaan tarkistamaan järjestelmä uudelleen ja rekisteröimään tiedon siitä, että SDK on poistettu.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa