Creative Suite ‑tuotteiden asentaminen tietokoneelta | CS5, CS5.5, CS6

Tietokoneasennuksen suorittamiseksi on luotava tietokoneen asennuspiste. Asennuspiste luodaan alkuperäisestä asennusohjelmasta, ja se toimii tietokoneelta suoritettavan tai hiljaisen asennuksen lähdelevykuvana.

Tietokoneen asennuspisteen luominen DVD-asennuslevyltä

1. Luo kansio tietokoneellesi: napsauta hiiren kakkospainiketta ja valitse Uusi kansio (Windows) tai Control-klikkaa ja valitse Uusi > Kansio (Mac OS). Anna kansion nimeksi ”Adobe CS5”, ”Adobe CS5.5” tai ”Adobe CS6”.

2. Aseta Adobe Creative Suite ‑tuotteen ensimmäinen asennuslevy tietokoneen DVD-asemaan. Jos näyttöön avautuu asennus- tai määritysikkuna, sulje se.

3. Valitse Resurssienhallinnassa (Windows) tai Finderissa (Mac OS) asennuslevyn Adobe CS5-, CS5.5- tai CS6-kansio. Kopioi se tietokoneelle luomaasi kansioon:

• Valitse asennuslevyltä Adobe CS5-, CS5.5- tai CS6-kansio ja paina Ctrl+C (Windows) tai Command+C (Mac OS).
    • Siirry vastaavaan Adobe CS5-, Adobe CS5.5- tai Adobe CS6 ‑kansioon, jonka loit tietokoneellesi.
    • Paina Ctrl+V (Windows) tai Komento+V (Mac OS).
      Tärkeää: Valitse pyydettäessä kaikkien tiedostojen korvausvaihtoehto.
  4. Aseta Adobe Creative Suite ‑tuotteen toinen asennuslevy tietokoneen DVD-asemaan.

5. Siirry Resurssienhallinnassa (Windows) tai Finderissa (Mac OS) asennuslevyn Adobe CS5- tai CS5.5- tai CS6-kansiossa olevaan Payloads-kansioon. Kopioi Payloads-kansio tietokoneella vastaavaan Adobe CS5-, Adobe CS5.5- tai Adobe CS6 -kansioon.

Adobe Creative Suite 5:n, CS5.5:n tai CS6:n asentaminen tietokoneen asennuspisteestä

1. Avaa Adobe CS5-, Adobe CS5.5- tai Adobe CS6 -kansio tietokoneella ja kaksoisnapsauta tuotteen asennustiedostoa.

2. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Tärkeää: Jos sinua pyydetään lisäämään tietoväline asennuksen aikana, se tarkoittaa, että joitakin kohteita ei kopioitu oikein asennuspistettä luotaessa. Varmista, että sinulla on vain yksi Payloads-kansio ja että kaikki hyötykuormatiedostot ovat Payloads-kansiossa.

Huomautus:

Onko sinulla vanhojen Adoben sovellusten aktivointiin tai uudelleenasennukseen liittyviä ongelmia? Ota selvää, kuinka voit käyttää niitä tai asentaa ne uudelleen.

Tarvitsetko vielä apua?

Keskustele asiakaspalveluasiantuntijan kanssa, jos Keskustele nyt ‑painike näkyy oikeassa yläkulmassa, tai kokeile Adoben muita tukiresursseja. Pidä sarjanumerosi käsillä. Jos et löydä sarjanumeroasi, katso Tuotteen sarjanumeron etsiminen (tn_15290).

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa