Työpöytäasennusta varten on ensin luotava työpöytäasennuspiste. Asennuspiste luodaan alkuperäisestä asennusohjelmasta, ja se on työpöytäasennuksen tai hiljaisen asennuksen lähdekuvana.

Työpöytäasennuspisteen luominen asennus-DVD-levyltä

1. Luo työpöydälle uusi kansio: napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Uusi kansio (Windows) tai osoita Ctrl painettuna ja valitse Uusi > Kansio (Mac OS). Anna kansiolle nimeksi ”Adobe CS5”, ”Adobe CS5.5” tai ”Adobe CS6”.

2. Aseta Adobe Creative Suite -tuotteen ensimmäinen asennuslevy tietokoneen DVD-asemaan. Jos näyttöön avautuu asennus- tai asetusikkuna, sulje se.

3. Valitse Resurssienhallinnasta (Windows) tai Finderista (Mac OS) asennuslevyllä oleva Adobe CS5-, Adobe CS5.5- tai Adobe CS6 -kansio. Kopioi se työpöydälle luotuun kansioon:

• Valitse asennuslevyllä oleva Adobe CS5-, Adobe CS5.5- tai Adobe CS6 -kansio, ja paina Ctrl + C (Windows) tai Komento + C (Mac OS).
    • Siirry vastaavaan työpöydälle luomaasi Adobe CS5-, Adobe CS5.5- tai Adobe CS6 -kansioon.
    • Paina Ctrl + V (Windows) tai Komento + V (Mac OS).
      Tärkeää: Jos sinulta kysytään, haluatko korvata kaikki tiedostot, valitse tämä vaihtoehto.
  4. Aseta Adobe Creative Suite -tuotteen toinen asennuslevy tietokoneen DVD-asemaan.

5. Siirry Resurssienhallinnassa (Windows) tai Finderissa (Mac OS) asennuslevyllä olevan Adobe CS5-, Adobe CS5.5- tai Adobe CS6-kansiossa olevaan Payloads-kansioon. Kopioi Payloads-kansio työpöydällä olevaan Adobe CS5-, Adobe CS5.5- tai Adobe CS6 -kansioon.

Adobe Creative Suite 5:n, CS5.5:n tai CS6:n asennus työpöytäasennuspisteestä

1. Avaa työpöydällä oleva Adobe CS5-, Adobe CS5.5- tai Adobe CS6 -kansio, ja kaksoisnapsauta tuotteen asennustiedostoa.

2. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita.

Tärkeää: Jos sinua pyydetään asettamaan levy asennuksen aikana, joitakin kohteita ei kopioitu oikein asennuspistettä luotaessa. Varmista, että Payloads-kansioita on vain yksi ja että kaikki asennustiedostot ovat Payloads-kansiossa.

Tarvitsetko vielä apua?

Voit keskustella asiakaspalveluasiantuntijan kanssa, jos yläoikealla näkyy Chat Now -painike. Voit myös kokeilla muita tukiresursseja. Pidä sarjanumero lähettyvillä. Jos sarjanumeroa ei löydy, katso kohtaa Tuotteen sarjanumeron löytäminen (tn_15290).