Creative Suite 6 -sovelluksessa käytettävissä oleva Kuler-laajennus ei lataudu, ja Ei internet-yhteyttä -virhe näytetään.

Ratkaisu

1. Sulje kaikki käynnissä olevat Creative Suite 6 -sovellukset.

2. Lataa CSXS kuler.zip ja pura sen sisältö työpöydälle.

3. Käynnistä Adobe Extension Manager CS6.

Huomautus:

Adobe Extension Manager CS6 voidaan käynnistää valitsemalla Ohjelmat (Mac) tai Kaikki ohjelmat (Windows). Jos Adobe Extension Manager CS6 ei ole asennettuna järjestelmään, voit ladata sen seuraavien linkkien kautta:

4. Odota, että Adobe Extension Manager CS6 käynnistyy, ja valitse näkyviin tulevasta valintaikkunasta OK.

Adobe Extension Manager CS6
  5. Kaikki järjestelmän Creative Suites 6 -sovellukset on lueteltu Tuotteet-paneelissa.

Tuotteet-paneeli
  6. Valitse ylälaidasta Asenna.

Asenna
  7. Etsi työpöydälle puretusta kansiosta CSXS kuler.zxp.

8. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

Käyttöoikeussopimus
  9. Valitse näkyviin tulevasta valintaikkunasta OK.

Adobe Extension Manager
  10. Asennuksen onnistuttua laajennus näkyy Laajennukset-paneelissa. Sulje Adobe Extension Manager CS6.

Laajennukset
  11. Käynnistä Creative Suite 6 -sovellus. Kuler-laajennus latautuu.

Lataa