Lisätietoja CS6-sovelluksen asennuksen poistamisesta on saatavilla artikkelista Creative Suite 6 -version asennusohjeet.

Adobe Application Manager -ohjelmalla voit poistaa tuotteen tietokoneelta. Adobe Application Manager sisältyy Adobe Creative Suite 5- ja Creative Suite 5.5 -sovelluksiin sekä Creative Suite 5 Point Products- ja Creative Suite 5.5 Point Products -sovelluksiin.

Tärkeää: Älä yritä poistaa manuaalisesti Creative Suite 5- tai Creative Suite 5.5 -sovelluksia tai niiden asennuksia vetämällä sovellusten kansiot Roskakoriin. Kansioiden vetäminen Roskakoriin saattaa aiheuttaa ongelmia, kun Creative Suite -tuotetta yritetään asentaa uudelleen.

Creative Suite 5- tai Creative Suite 5.5 -tuotteen asennuksen poistaminen (Windows XP)

1. Valitse Käynnistä > Ohjauspaneeli > Lisää tai poista sovellus.
  2. Valitse luettelosta Creative Suite 5- tai Creative Suite 5.5 -versio tai -tuote ja valitse Muuta tai poista.
  3. Valitse kohteet, jotka haluat poistaa.
Asetusten asennusten poistaminen
  1. Poista asetukset tai poista tuotteen aktivointi.

Huomaa: tuotteen aktivoinnin poistamiseen tarvitaan internet-yhteys.

Tärkeää: jos aiot asentaa Creative Suite -version tai -tuotteen uudelleen samalle tietokoneelle, voit säilyttää tuotteen aktivoinnin. Lisätietoja on artikkelissa Aktivointi ja aktivoinnin poisto (1008779).

1. Valitse Poista asennus.

Creative Suite 5- tai Creative Suite 5.5 -tuotteen asennuksen poistaminen (Windows 7, Windows Vista)

1. Valitse Käynnistä > Ohjauspaneeli > Ohjelmat ja toiminnot.
  2. Valitse luettelosta Creative Suite 5- tai Creative Suite 5.5 -versio tai -tuote ja valitse Poista tai muuta.
  3. Valitse kohteet, jotka haluat poistaa.
Asetusten asennusten poistaminen
  1. Poista asetukset tai poista tuotteen aktivointi.

Huomaa: tuotteen aktivoinnin poistamiseen tarvitaan internet-yhteys.

Tärkeää: jos aiot asentaa Creative Suite 5 -sovelluksen tai Creative Suite Point Product -tuotteen uudelleen samalle tietokoneelle, voit säilyttää tuotteen aktivoinnin. Lisätietoja on artikkelissa Aktivointi ja aktivoinnin poisto (1008779).

1. Valitse Poista asennus.

Creative Suite 5- tai Creative Suite 5.5 -tuotteen asennuksen poistaminen (Mac OS)

1. Siirry kansioon Ohjelmat/Apuohjelmat/Adobe Installers/.
  2. Kaksoisnapsauta Creative Suite 5- tai Creative Suite 5.5 -version tai -tuotteen asennuksen poisto-ohjelman aliasta.
  3. Valitse kohteet, jotka haluat poistaa.
PS:n asennuksen poistaminen
  1. Poista asetukset tai poista tuotteen aktivointi.

Huomaa:tuotteen aktivoinnin poistamiseen tarvitaan internet-yhteys.

Tärkeää: jos aiot asentaa Creative Suite 5 -sovelluksen tai Creative Suite Point Product -tuotteen uudelleen samalle tietokoneelle, voit säilyttää tuotteen aktivoinnin. Lisätietoja on artikkelissa Aktivointi ja aktivoinnin poisto (1008779).

1. Valitse Poista asennus.