Digital Publishing Solution (DPS 2015) on nyt osa Adobe Experience Manager Mobile -tuotetta.
Virheviesti

Virhe binäärin lähettämisessä iTunes-käyttäjätilille

Kun lähetät binäärin iTunes Connect -käyttäjätilillesi, saat seuraavan virheilmoituksen:

'Newsstand-sovelluksen info.plist-kohteessa on oltava UINewsstandApp=True'

Tämä virhe ilmenee Applen iTunes Connect -palveluun tehdyn muutoksen johdosta, minkä vuoksi enää ei ole mahdollista määrittää sovellukselle luokkaa Newsstand.

Ratkaisu: Valitse sovelluksellesi Magazines (Lehdet) -luokka

Jos valitset sovelluksen luokaksi (tai alaluokaksi) vaihtoehdon Magazines, iTunes Connect edellyttää, että Newsstand-arvoksi on määritettävä tosi kohteessa info.plist, tai muuten sovellus hylätään.

Automaattisesti uusittavien tilausten tuli aiemmin olla Newsstand-luokassa.

Automaattisesti uusittaville tilauksille on nyt mahdollista käyttää mitä tahansa luokkaa, joten kun luokaksi vaihdetaan News (Uutiset) ja aliluokista poistetaan mahdolliset viittaukset lehtiin, lähetys ohittaa sijainnissa info.plist olevan Newsstand-merkinnän ja sovelluksen lähettäminen onnistuu.

Yhteenveto:

• Sovelluksissa, joiden iTunes-luokkana tai -alaluokkana on Magazines, on oltava arvo tosi sijainnin info.plist Newsstand-merkinnässä.
  • Sovellukset, joiden luokkana tai alaluokkana ei ole Magazines, ohittavat sijainnin info.plist Newsstand-merkinnän.
  • Nyt on mahdollista määrittää automaattisesti uusittaville, maksullisille tilauksille mikä tahansa luokka. Maksuttomien tilausten on silti käytettävä Magazines-luokkaa.