Digital Publishing Solution (DPS 2015) on nyt osa Adobe Experience Manager Mobile -tuotetta.

Salli palvelimet, joita käytetään Adobe Experience Manager Mobile -toiminnoissa

IT-osastot voivat lisätä Adobe Experience Manager Mobile -toimintoihin liittyvät palvelimet hyväksyttyjen palvelimien luetteloon. Näin tietoliikenneyhteydet palvelimien välillä ovat esteettömiä eivätkä edellytä käyttäjän tunnistamista. Adobe Experience Manager Mobilen osat käyttävät seuraavia palvelimia:

Näillä verkkotunnuksilla on dynaamiset IP-osoiteasetukset. Kohteiden lisääminen sallittujen luetteloon DNS-kyselyllä saatujen IP-osoitteiden perusteella ei ole luotettavaa. Näiden DNS-merkintöjen IP-osoitteet eliminoidaan ja lisätään milloin tahansa Amazonin verkkopalvelujen (Amazon Web Services, AWS) suojametodien ja laajennettavien palvelinominaisuuksien perusteella.

Adobe Experience Manager Mobile -portaali

Adobe Experience Manager Mobile -portaali:

• http://aemmobile.adobe.com
  • https://aemmobile.adobe.com
  • https://adobedigitalpublishingportal.d1.sc.omtrdc.net
  • https://ps*.pubnub.com (osoitteen muoto vaihtelee työkuorman tasapainotuksen mukaan; esimerkkinä https://ps14.pubnub.com)
  • https://dpm.demdex.net
  • https://adobe.demdex.net
  • https://wwwimages2.adobe.com
Kirjautumisen/asiakkuuden hallintapalvelu:
  • https://ims-na1.adobelogin.com (identiteetin hallintapalvelu)
  • https://amas.publish.adobe.io (asiakkuuden hallinta ja valtuutuspalvelu)
Sisältö/julkaisupalvelut:
  • https://pecs.publish.adobe.io (tuottajapalvelu)
  • https://ings.publish.adobe.io (sisällön käsittelypalvelu)
  • https://ps.publish.adobe.io (tuotepalvelu)
Siirtopalvelu:
  • https://migs.publish.adobe.io
  • https://geo*.adobe.com (osoitteen muoto vaihtelee ja saattaa olla esimerkiksi https://geo2.adobe.com)
  • https://universal.iperceptions.com
  • https://origin.adobe-dcfs.com
Analytiikkapalvelu:
  • http://www.adobe.com
  • https://www.adobe.com
  • https://mobilemarketing.adobe.com
  • https://omniture.tt.omtrdc.net
  • https://adobe.tt.omtrdc.net
  • https://my.omniture.com
  • https://www.omniture-static.com
  • https://sc-css-1.omniture.com
  • https://scripts.omniture.com
App Builder -palvelu:
  • https://ab.publish.adobe.io
  • https://dps-ab-prod-s3-service-*.s3.amazonaws.com (osoitteen muoto vaihtelee ja saattaa olla esimerkiksi https://dps-ab-prod-s3-service-1xe1vppi79wya.s3.amazonaws.com)
  • https://s3.amazonaws.com
Työntöilmoituspalvelu:
  • https://rps.publish.adobe.io
Kirjasimet:
  • https://fonts.adobe.com
  • https://use.typekit.net
  • https://p.typekit.net
Virheenkorjauslokit:
  • https://sstats.adobe.com
  • https://universal.iperceptions.com
Muut:
  • https://helpx.adobe.com (tuki)
  • https://api.behance.net (Behance-integrointi)
  • https://assets.adobedtm.com
  • https://universal.iperceptions.com
  • https://*.vo.msecnd.net (osoitteen muoto vaihtelee ja saattaa olla esimerkiksi https://az452423.vo.msecnd.net)
  • https://*.cloudfront.net (osoitteen muoto vaihtelee ja saattaa olla esimerkiksi https://d13itkw33a7sus.cloudfront.net)

Adobe Experience Manager Mobile -sovellukset (mukaan lukien Adobe Preflight)

• http://adobepublish*.sc.omtrdc.net (analytiikkapalvelu, jonka osoite vaihtelee käytettävän sovelluksen käyttämän tietokeskuksen mukaan; esimerkkinä http://adobepublishdallas1.sc.omtrdc.net)
  • https://edge.publish.adobe.com (sisältölatausten lähde)
  • https://mobile-collector.newrelic.com (suorituskyky- ja kaatumislokit)
  • https://es.publish.adobe.com (oikeutuspalvelu)
  • https://cs.publish.adobe.com (määrityspalvelu)
  • https://rps.publish.adobe.io (työntöpalvelu)
  • https://logs.aemmobile.adobe.com (virheenkorjauslokit)

Adobe Experience Manager Mobilen Web-katseluohjelma

• https://viewer.aemmobile.adobe.com
  • https://edge.publish.adobe.com (sisältölähde)
  • https://es.publish.adobe.com (oikeutuspalvelu)
  • http://adobedigitalpublishingjupiter*.sc.omtrdc.net (analytiikkapalvelu, jonka osoite vaihtelee käytettävän sovelluksen käyttämän tietokeskuksen mukaan; esimerkkinä http://adobedigitalpublishingjupitersanjose.sc.omtrdc.net)