Digital Publishing Solution (DPS 2015) on nyt osa Adobe Experience Manager Mobile -tuotetta.

Kun käytät Experience Manager Mobile -palveluja selaimella, jossa on käytössä mainosten esto-ohjelma, käyttäjät saattavat kohdata seuraavia ongelmia:

• Kun luot artikkelin tai entiteetin, jonka nimessä esiintyy merkkijono ”mainos”, luonti epäonnistuu.
  • Kun yrität julkaista siirretyn kokoelman, jossa on mainoksia, julkaisu epäonnistuu.

Nämä ongelmat saattavat esiintyä silloinkin, kun toimialue publish.adobe.com on sallittu.

Tämänhetkinen tilapäisratkaisu on poistaa selaimen mainosten esto käytöstä pyydettäessä suoritettavien palvelujen suorittamisen ajaksi.