Adobe julkaisi uuden Adobe Experience Manager Mobile -tuotteen 22. helmikuuta 2016. Uusi tuote on osa Adobe Marketing Cloud -ratkaisua, ja tuotteessa yhdistyvät Adobe Digital Publishing Solution (DPS) -tuotteen ja Adobe Experience Manager -sovellusten toiminnallisuus sekä upouudet toiminnot yhdeksi kattavaksi, yrityskäyttöön tarkoitetuksi mobiiliratkaisuksi. Lue tästä blogijulkaisusta lisää siitä, mitä Experience Manager Mobile -tuote voi tarjota sinulle.

Mitä tämä tarkoittaa olemassa oleville DPS-asiakkaille?

DPS on nyt osa Experience Manager Mobile -tuotetta, joten saat jatkossakin häiriöttömän pääsyn kaikkiin käytössäsi oleviin DPS-toimintoihin. Suurin huomattava muutos on se, että DPS-tuotemerkit ja -URL-osoitteet muuttuvat useissa paikoissa:

• Tuotteiden URL-osoitteet ovat muuttuneet. Esimerkiksi osoite https://publish.adobe.com on nyt https://aemmobile.adobe.com. Jos annat aiemman URL-osoitteen, sinut siirretään automaattisesti oikealle sivulle.
  • DPS-esitarkastussovellus on nyt nimeltään AEM-esitarkastussovellus.
  • Kun InDesign-sovellus päivitetään, vientiasetuksesta ”DPS-Article” tulee ”Adobe Experience Manager Mobile Article”.

Rekisteröityminen maksutonta kokeiluversiota varten

Jos haluat tutustua uusiin Experience Manager Mobile -ominaisuuksiin, kuten resurssien hallintaan ja AEM-sisällön luomiseen, voit rekisteröityä Experience Manager Mobile -kokeiluversiota varten. Voit pyytää versiopäivitystä koskevia lisätietoja Adobe-edustajaltasi.