Digital Publishing Solution (DPS 2015) on nyt osa Adobe Experience Manager Mobile -tuotetta.

Sisältö ei näy sovelluksessa

Sisältö ei näy sovelluksessani.

Ratkaisu

Tarkista seuraavat seikat:

• Jos olet luonut sovelluksen, jossa on käytössä esikatselutoiminto, näytä sisältö esikatselusovelluksessa napsauttamalla portaalin Sisältö ja asettelut -osiosta Esikatselu-kuvaketta.
Sisältö ja asettelut
  • Varmista, että olet luonut kokoelman, jossa on vähintään yksi artikkeli, ja että olet lisännyt kokoelman ylätason kokoelmaan. Ylimmän tason kokoelman nimenä on projektin asetusten mukaan ”oletusarvoinen”, ”oletusarvoinen puhelin” tai ”oletusarvoinen taulutietokone”.
  • Varmista, että sisältö on käytettävissä sovelluksessa. Jos esimerkiksi luot ja julkaiset kokoelman, muista lisätä se olemassa olevaan kokoelmaan, jotta käyttäjät pystyvät siirtymään siihen.
Kokoelmat
  • Jos sisältö näkyy taulutietokoneessa oikein, mutta puhelimessa ei, tai toisin päin, tarkista projektin asetukset. Jos projektissa on kaksi ylätason siirtymiskokoelmaa, sinun on lisättävä ylätason sisältöä sekä default phone- että default tablet -kokoelmiin.