Digital Publishing Solution (DPS 2015) on nyt osa Adobe Experience Manager Mobile -tuotetta.

Jos haluat luoda Adobe Experience Manager Mobile -artikkeleita, käytä InDesign CS6 -sovellusta tai sitä uudempaa versiota.

Jos haluat luoda artikkeleita ja folioita Adobe Digital Publishing Suitea (DPS) varten, käytä InDesign CC 2014:ää, InDesign CC:tä tai InDesign CS6:ta. InDesign CC 2015 ei tue DPS:n foliotyönkulkua. Tietoja aiempien InDesignin versioiden asentamisesta InDesign CC 2015:n rinnalle on rinnakkaisen asennuksen ohjeaiheessa.

InDesign CC 2015

• Tuki AEM Mobile -työnkululle
  • Sisältää seuraavat komponentit:
    • Vie AEM Mobile -artikkeli InDesign-sovelluksen vienti-ikkunan avulla
    • Overlays-paneeli

InDesign CC 2014, InDesign CC, InDesign CS6

• Tuki Digital Publishing Suite (DPS) -sisällön luonnille
  • Sisältää seuraavat komponentit:
    • Overlays-paneeli (käytetään sekä DPS- että DPS 2015 -työnkuluissa)
    • Folio Builder -paneeli
    • DPS App Builder
    • Adobe Content Viewer työpöydälle (poistettu käytöstä)
  • Tuki AEM Mobile -sisällön luonnille