Digital Publishing Solution (DPS 2015) on nyt osa Adobe Experience Manager Mobile -tuotetta.

Laitteeseen ladattua iOS-sovellusta ei voi käyttää

Kun lisäät laitteeseen iOS-sovelluksen, se pysyy himmennettynä, eikä sitä voi käyttää.

Ratkaisu

Tee jokin seuraavista toimista:

• Varmista, että laitetunnus (UDID) sisältyy mobileprovision-tiedostoon. Kun olet lisännyt UDID-tunnuksen, valitse se ennen mobileprovision-tiedoston päivittämistä. Varmista myös, että käytät mobileprovision-tiedoston uusinta versiota.
  • Varmista, että .p12-varmenne on voimassa. Tarkista, vaatiiko varmenne päivittämistä.

Lisätietoja iOS-sovelluksen vaatimien tiedostojen ja varmenteiden luonnista on iOS-julkaisuoppaassa