Digital Publishing Solution (DPS 2015) on nyt osa Adobe Experience Manager Mobile -tuotetta.

Projektia luotaessa saattaa ilmetä viive, kun analytiikan raportteja valmistellaan. Kun viive ilmenee, projekti voidaan jättää ”Odottaa”-tilaan raporttien valmistelun ajaksi. ”Odottaa”-tilassa olevan projektin raportit voivat aiheuttaa ongelmia sovelluksen käytön aikana, kunnes raportit on valmisteltu.

Jos projektin tilana on ”Odottaa”, projektin luomisen aikana tapahtui virhe. Vie projektin luonti loppuun kokeilemalla jompaakumpaa toimintatapaa:

• Odota. Projektin luontiprosessi saattaa jatkua taustalla ja valmistua lopulta. Odota noin 10 minuuttia, päivitä verkkoselain ja tarkista, onko projektin tila päivittynyt.
  • Pakota luontiprosessi jatkumaan. Voit pakottaa projektin luontiprosessin jatkumaan muokkaamalla projektia. Pakota projektin luonnin jatkuminen valitsemalla projekti, napsauttamalla Muokkaa projektia -kuvaketta ja valitse sitten Tallenna.

Jos edellä mainitut toimet eivät ratkaise ongelmaa, ota yhteyttä Adoben tukeen.