Digital Publishing Solution (DPS 2015) on nyt osa Adobe Experience Manager Mobile -tuotetta.

Virhe: Palvelinyhteyden muodostaminen ei onnistu

Kun luot uuden projektin, näkyviin tulee virheilmoitus:

”Palvelinyhteyden muodostaminen ei onnistu. Tarkista yhteys tai yritä myöhemmin uudelleen. Tämä projekti on saatettu luoda tilassa ”Odottaa”. Tarkista projektisi tiedot projektiluettelosta.”

DPS-palvelinyhteyden muodostaminen ei onnistu -virhe

Ratkaisu

Jos projektia ei näy luettelossa, yritä luoda projekti uudelleen.

Jos projekti on luettelossa, sitä ei ehkä ole määritetty oikein. Tarkista projektin määritys odottamalla 10 minuuttia, napsauta projektia, tee haluamasi muokkaukset ja valitse lopuksi Tallenna. Jos projekti on edelleen Odottaa-tilassa, ota yhteyttä DPS:n tekniseen yritystukeen.

Lisätietoja

Palvelun aikakatkaisuja saattaa esiintyä runsaan käyttöliikenteen aikana. Adobe pyrkii parantamaan palvelun luotettavuutta, jotta tämänkaltaiset virheet voidaan jatkossa välttää.