Adobe Send & Track

Selain

• Microsoft Windows 10 ja Internet Explorer 11, Microsoft Edge, Firefox tai Chrome
  • Microsoft Windows 8 ja Internet Explorer 10 tai uudempi, Firefox tai Chrome
  • Microsoft Windows 7 ja Internet Explorer 10 tai uudempi, Firefox tai Chrome
  • Mac OS X v10.9 tai uudempi ja Safari 7 tai uudempi, Firefox tai Chrome

Kieliversiot

Englanti

Ranska

Saksa

Japani

Italia

Espanja

Hollanti

Brasilianportugali

Ruotsi

Tanska

Suomi

Norja

Adoben verkkopalvelut on tarkoitettu vain vähintään 13-vuotiaille käyttäjille ja edellyttävät lisäehtojen ja Adoben tietosuojakäytännön hyväksymistä. Verkkopalvelut eivät ole käytettävissä kaikissa maissa eivätkä kaikilla kielillä, ne voivat edellyttää käyttäjän rekisteröitymistä ja niiden tarjoaminen voidaan lopettaa tai niitä voidaan muuttaa täydellisesti tai osittain ilman ennakkoilmoitusta. Käyttöön voi liittyä lisä- tai tilausmaksuja.