Adobe Drive lakkautetaan 11. joulukuuta 2017. Tässä dokumentissa on vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Mitä lakkauttaminen tarkoittaa?

Lakkauttaminen tarkoittaa, että

1. Adobe Drive ei enää anna mahdollisuutta Adobe Driven asennusohjelman käyttöön
  2. Adobe Drive ei enää lisää toimintojen parannuksia
  3. Adobe Drive ei enää käsittele tai julkaise virheenkorjauksia
  4. Adoben asiakaspalvelu ei enää suorita vianmääritystä tai anna tukea Adobe Driveen liittyviin ongelmiin tai kysymyksiin.

Miksi Adobe tekee tämän muutoksen?

Adobe Drive CC on yhteensopimaton eikä sitä tueta, kun sitä käytetään Photoshop-, Illustrator-, InDesign-, InCopy- ja Adobe Bridge ‑tietokonesovellusten CC 2017 ‑versioiden tai sitä uudempien versioiden työnkuluissa. Lisätietoja on artikkelissa Adobe Drive CC on yhteensopimaton Creative Cloud 2017 ‑tietokonesovellusten kanssa.

Adobe Drive CC:tä ja sitä uudempia versioita ei voi asentaa macOS Sierraan ja sitä uudempiin macOS-versioihin. Lisätietoja on artikkelissa Adobe Drive ja Sierra | macOS 10.2.

Adobe Drive ‑ratkaisun lakkautuspäätöksen tarkoituksena on yleisesti ottaen tarjota Creative Cloudin käyttäjille integroitu resurssienhallintaelämys, jossa hyödynnetään luokkansa parhaisiin tekniikkapinoihin ja käyttökokemukseen suunnitteluun perustuvia digitaalisten resurssien hallinnan (DAM) markkinoita.

Onko Adobelta saatavana jokin muu Adobe Driven korvaava ratkaisu, joka on yhteensopiva Adobe Experience Manager Assetsin kanssa?

Jos käytän Adobe Drivea ja kolmannen osapuolen digitaalisten resurssien hallintaratkaisua, kehen voin ottaa yhteyttä selvittääkseni, mitä vaihtoehtoja minulla on?

Ota yhteyttä suoraan kolmannen osapuolen digitaalisten resurssien hallintaratkaisun toimittajaan.

Onko saatavana mitään tukimateriaaleja, jos päätän jatkaa Adobe Driven käyttöä vielä jonkin aikaa?

Keneltä voin pyytää lisätietoja?

Jos näissä usein kysytyissä kysymyksissä ei ole vastausta kaikkiin kysymyksiisi, ota yhteyttä Adoben asiakastukeen:

Jos olet Creative Cloud for teams ‑asiakas, siirry Ota yhteyttä ‑kohtaan.

Jos olet Creative Cloud for enterprise ‑asiakas, ota yhteyttä Adoben asiakastukeen Admin Consolen kautta.