Adobe Drive CC lakkautetaan 11. joulukuuta 2017. Tällä sivulla kerrotaan Adobe Drive CC:n lakkauttamisesta ja sen lakkauttamiseen liittyvistä käytännöistä.

Mitä lakkauttaminen tarkoittaa?

Kun Adobe Drive lakkautetaan, Adobe ei enää

• anna mahdollisuutta Adobe Driven asennusohjelmien käyttöön
  • toimita toimintojen parannuksia
  • käsittele tai julkaise virheenkorjauksia
  • suorita ongelmien vianmääritystä tai anna tukea.

Miksi Adobe tekee tämän muutoksen?

Adobe Drive CC on yhteensopimaton eikä sitä tueta, kun sitä käytetään monien Adoben sovellusten CC 2017 ‑versioiden tai sitä uudempien versioiden työnkuluissa. Mainittuihin sovelluksiin kuuluvat muun muassa Adobe Photoshop-, Adobe Illustrator-, Adobe InDesign-, Adobe InCopy- ja Adobe Bridge ‑tietokonesovellukset. Lisätietoja on artikkelissa Adobe Drive CC on yhteensopimaton Creative Cloud 2017 ‑tietokonesovellusten kanssa.

Adobe Drive CC:tä ja sitä uudempia versioita ei voi asentaa macOS Sierraan ja sitä uudempiin macOS-versioihin. Lisätietoja on artikkelissa Adobe Drive ja Sierra | macOS 10.2.

Päätös lakkauttaa Adobe Drive ‑ratkaisu kuuluu strategiaamme, jonka tarkoituksena on tarjota Creative Cloudin käyttäjille integroitu resurssienhallintaelämys, jossa hyödynnetään luokkansa parhaisiin tekniikkapinoihin ja käyttökokemukseen suunnitteluun perustuvia digitaalisten resurssien hallinnan (DAM) markkinoita.

Onko Adobelta saatavana jokin muu Adobe Driven korvaava ratkaisu, joka on yhteensopiva Adobe Experience Manager Assetsin kanssa?

Adobe Experience Manager Assets ‑asiakkaat voivat halutessaan käyttää Adobe Experience Manager ‑tietokonesovellusta.

Jos käytän Adobe Drivea ja kolmannen osapuolen digitaalisten resurssien hallintaratkaisua, kehen voin ottaa yhteyttä selvittääkseni, mitä vaihtoehtoja minulla on?

Ota yhteyttä suoraan kolmannen osapuolen digitaalisten resurssien hallintaratkaisun toimittajaan.

Onko saatavana mitään tukimateriaaleja, jos päätän jatkaa Adobe Driven käyttöä vielä jonkin aikaa?

Keneltä voin pyytää lisätietoja?

Jos näissä usein kysytyissä kysymyksissä ei ole vastausta kaikkiin kysymyksiisi, ota yhteyttä Adoben asiakastukeen.