Adobe Drive CC ei ole yhteensopiva ja sitä ei tueta, kun työnkulkuja käytetään Photoshop-, Illustrator-, InDesign-, InCopy- tai Adobe Bridge -työpöytäsovelluksen CC 2017 -versioiden tai niitä uudempien versioiden kanssa.

Adobe Drive toimii edelleen tuettujen CC-työpöytäsovellusten aiempien versioiden kanssa.

Esimerkkejä tunnetuista ongelmista

• Hallittujen tiedostojen sisäänkirjaaminen CC 2017 -työpöytäsovelluksissa epäonnistuu (ohjelma kaatuu tai tiedostoja ei kirjata sisään)
  • Resurssien muokkaaminen ilman verkkoyhteyttä aiheuttaa työpöytäsovellusten odottamattoman sulkeutumisen.
  • Kun tietokone käynnistetään uudelleen, yhteyttä DAM:iin ei voida muodostaa

Tilapäisratkaisu

Jos asennat uuden Creative Cloud 2017 -sovelluksen, se poistaa oletuksena sovelluksen aiemmat versiot tietokoneeltasi. Jos haluat siirtyä CC 2017 -työpöytäsovelluksiin ja jatkaa Adobe Driven käyttöä, voit halutessasi säilyttää soveltuvien CC -työpöytäsovellusten aiemmat versiot. Jos haluat tehdä näin, valitse Creative Cloud -työpöytäsovelluksessa Lisäasetukset ja poista valinta päivityksen vahvistusikkunan valintaruudusta Vanhojen versioiden poistaminen.