Ota selainpohjainen sisäänkirjautuminen käyttöön

Kun järjestelmänvalvojana luot paketteja ja otat ne käyttöön, loppukäyttäjien on käynnistettävä Creative Cloud ‑tietokonesovellus Adoben tuotteiden ja palveluiden käytön aloittamista varten. Kun käyttäjät käynnistävät sovelluksen, heidän on kirjauduttava sisään.

Oletusarvoisesti käyttäjien on kirjauduttava sisään käyttämällä Creative Cloud ‑tietokonesovellusta. Voit halutessasi kuitenkin ohjata käyttäjät kirjautumaan sisään selaimella.

Valitse Ota selainpohjainen sisäänkirjautuminen käyttöön, jos haluat varmistaa, että käyttäjät kirjautuvat sisään selaimella.

Ota selainpohjainen sisäänkirjautuminen käyttöön

Loppukäyttäjän kokemus

Loppukäyttäjänä sinut ohjataan Creative Cloud -tietokonesovelluksen käynnistämisen jälkeen välittömästi kirjautumaan sisään oletusselaimella, jos et ole vielä kirjautunut sisään.

Sisäänkirjautumisen jälkeen näyttöön tulee tämä viesti:

Sisäänkirjautuminen selaimella onnistui.

Kun palaat Creative Cloud ‑tietokonesovellukseen, oletuspaneeli tulee näkyviin.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa