Käyttöopas Peruuta

VIP-ohjelmaopas: Tilauskausivaihtoehdot

VIP-ohjelmassa lisenssienhallinta on yksinkertaista ja joustavaa, koska tilauskausivaihtoehdot vastaavat organisaation tai oppilaitoksen tarpeita. Sopimusta ei tarvitse uusia tai neuvotella uudelleen – lisenssit on vain uusittava kullekin kaudelle. Voit muuttaa määrää ja vaihtaa tuotteita tarpeen mukaan. Katso lisätietoja kohdasta Uusiminen.

Tilauskausivaihtoehdot: vuosi ja pidennetty

VIP-ohjelmassa on kolme tilauskausivaihtoehtoa organisaation tai oppilaitoksen tarpeiden mukaan:

Vuositilaus

Vuositilausta soveltamalla VIP-jäsenet voivat maksaa etukäteen 12 kuukauden lisenssitilauksen. Vuosipäivä on 12 kuukauden kuluttua siitä päivästä, jona Adobe hyväksyy alkuperäisen tilauksen, tai, jos tämä on aikaisemmin, alkuperäisestä oston vahvistuksen päivämäärästä. Huomautus: Kaikki tilauskaudet uusitaan oletusarvoisesti vuositilauksiksi uusimisjakson aikana.

Pidennetty tilaus: kaksi vaihtoehtoa

VIP-ohjelmassa on kaksi pidennettyä tilauskausivaihtoehtoa:

Pidennetty etukäteen maksettu tilaus

Ennen VIP-ohjelmaan liittymistä jäsenet voivat valita 36 kuukauden ennakkomaksun (48 kuukautta julkisen sektorin jäsenten tapauksessa). Tämän vaihtoehdon avulla on vielä helpompi ottaa huomioon organisaation tai oppilaitoksen hankintatoimen ja talousarvion suunnittelun tarpeet. Tässä vaihtoehdossa saat pidennetyt lisensointijaksot ja mahdollisuuden valita vuosipäivän, joka sopii organisaation tai oppilaitoksen talousarvion aikatauluun. Kysy asiakaspäälliköltä tästä vaihtoehdosta ennen VIP-ohjelmaan liittymistä.

Huomautus:

Kaikki tilauskaudet uusitaan oletusarvoisesti vuositilauksiksi uusimisjakson aikana.

Pitkän aikavälin säästöt VIP Selectin kolmivuotisen sitoumuksen vaihtoehdolla

VIP Select -jäsenten pidennetty tilauskausi sisältää lisäksi kolmivuotisen vaihtoehdon (ei ole saatavana pidennettyyn etukäteen maksettuun tilaukseen), jonka avulla organisaatio voi maksaa vuosittain määrätyn hinnan* sopimuksen alussa määritetystä lisenssimäärästä. Asiakkaat saavat yksivuotista sopimusta suuremmat alennukset allekirjoittamalla pidennetyn sopimuksen.

Voit lisätä lisenssejä tilauskauden ajan alennettuun hintaan, joka määräytyy kolmivuotisen sopimuksen allekirjoituspäivänä. Kolmivuotinen sitoumus edellyttää erillisen lisäsopimuksen allekirjoitusta. Jos organisaatio on oikeutettu kolmivuotiseen sitoumukseen, Admin Consolen Tili-välilehteen ilmestyy lisäsopimuksen linkki, jonka sopimuksen omistajaksi määritetty järjestelmänvalvoja voi avata.

Huomautus:

* Erityishinnoittelu asetetaan aina asiakaspäällikön ja VIP-jäsenen kesken.