Pilvipalvelut ja ‑sovellukset yksityishenkilöille

Vianmääritys ja apu

Yleisiä kysymyksiä

Mitä määrälisenssivaihtoehtoja on saatavana Adoben tuotteiden hankkimiseksi?

Adoben osto-ohjelmat tarjoavat vaihtoehtoja Adoben tuotteiden ostoon, hallintaan ja käyttöönottoon koko organisaation laajuisesti.

• Adoben Value Incentive Plan ‑ohjelma mahdollistaa aina ajan tasalla olevien Creative Cloud- ja Acrobat DC ‑tilausten edullisen ja vaivattoman käyttöönoton koko organisaation laajuisesti. Hyödynnä VIP-jäsenyyttäsi parhaalla mahdollisella tavalla VIP Select ‑ohjelman avulla.
  • Jos asut Kiinan kansantasavallassa, perehdy Value Incentive Plan (VIP) ‑ohjelman tilauslisensointia koskeviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Mikä on Creative Cloud for enterprise?

Lue tämä dokumentti, jos haluat saada yleiskuvan Adoben Creative Cloud for enterprise ‑tarjonnasta.

Voinko määrittää Admin Consolessa eri rooleissa toimivia hallinnoijia?

Adobe Admin Consolen avulla organisaatiot voivat määrittää joustavan hallintahierarkian, joka mahdollistaa Adoben tuotteiden käyttöoikeuksien ja käytön yksityiskohtaisen hallinnan. Saat myös yleiskuvan siitä, miten voit hallita hallinnoijien rooleja Admin Consolessa.

Voinko käyttää Adoben tuotteita ja palveluita kertakirjautumisella (SSO)?

Adobe Admin Consolen avulla yrityskäyttäjät voivat suorittaa Adoben yritysratkaisujen edellyttämän todennuksen nykyisillä tunnistetietojen hallintajärjestelmillään integroimalla ne kertakirjautumista (SSO) tukeviin tunnistetietojen hallintajärjestelmiin. Hanki lisätietoja kertakirjautumisen suunnittelusta ja määrityksestä organisaatiossasi.

Ovatko organisaationi tiedostot turvassa ja salattuja?

Kaikki Creative Cloudissa ja Document Cloudissa olevat tiedostot ja resurssit ovat salattuja. Voit määrittää valvonnan ja suojauksen lisäkerroksia käyttämällä erillistä salausavainta, jonka Adobe luo tarpeen mukaan organisaatiosi kaikkiin toimialueisiin tai vain osaan niistä.

Admin Console

Miten voin aloittaa Admin Consolen käytön?

Kaikki toiminnot on keskitetty Admin Consoleen. Olet varmasti saanut sähköpostikutsun, jossa sinua pyydetään liittymään organisaatioosi hallinnoijana. Hyväksy kutsu ennen Admin Consolen käyttöä. Jos olet jo hyväksynyt kutsun, olet valmis aloittamaan. Etkö ole yrityksen hallinnoija? Ota selvää, miten voit kirjautua Enterprise ID:llä.

Mitä hallintarooleja Admin Consolessa on käytettävissä?

Adobe Admin Consolen avulla organisaatiosi voi määrittää joustavan hallintahierarkian, joka mahdollistaa Adoben tuotteiden käyttöoikeuksien ja käytön yksityiskohtaisen hallinnan.

Miten voin hallita käyttäjiä ja tuotteita Admin Consolessa?

Voit luoda, hakea, päivittää ja poistaa käyttäjätilejä Käyttäjien hallinta ‑toiminnolla. Nämä käyttäjätilit oikeuttavat organisaatiosi loppukäyttäjät Adoben tuotteiden ja palveluiden käyttöön.

Organisaatiosi ostaa Adoben yrityssopimuksia, jotka antavat käyttöoikeudet Adoben eri tuotteisiin ja palveluihin. Hanki yksityiskohtaisia tietoja siitä, miten voit tarkentaa näiden sopimusten ja palveluiden käyttöä.

Voinko jollakin tavalla valvoa Adoben palveluiden tilaa ja selvittää suunnitellut ylläpitotapahtumat?

Hanki reaaliaikaisia ja historiallisia tietoja järjestelmän suorituskyvystä ja käytettävyydestä Adoben palveluiden käytön aikana.

Tunnistetiedot

Mitkä ovat tuetut tunnistetietotyypit?

Adobe käyttää tunnistetietojen hallinnan taustajärjestelmää käyttäjien todentamiseen ja valtuuttamiseen. Sinun on suunniteltava ja sitten määritettävä käyttäjien tunnistetiedot vaatimustesi mukaan. Voit valita Adobe ID:t, Enterprise ID:t tai Federated ID:t.

Miten voin luoda Enterprise ID:itä?

Loppukäyttäjät eivät voi luoda Enterprise ID:itä. Vain hallinnoijat voivat lisätä käyttäjiä organisaatioonsa.

Tukeeko Admin Console kertakirjautumista?

Admin Console tukee ainutlaatuisella tavalla useita käyttäjien tunnistustapoja, muun muassa Federated ID:itä ja kertakirjautumista. Se integroituu useisiin SAML2.0-standardin mukaisiin tunnistetietopalveluihin.

Lue lisää siitä, miten yrityskäyttäjät voivat suorittaa Adoben yritysratkaisujen edellyttämän todennuksen nykyisillä tunnistetietojen hallintajärjestelmillään integroimalla ne kertakirjautumista (SSO) tukeviin tunnistetietojen hallintajärjestelmiin.

Voinko automatisoida käyttäjien hallintatehtävät?

Käyttäjien synkronointityökalu mahdollistaa hakemistopalveluissa (kuten Microsoft Active Directoryssa) olevien käyttäjien vaivattoman synkronoinnin Adobe Admin Consolen kanssa. Lataa tai forkkaa yksinkertainen, Python-pohjainen avoimen lähdekoodin käyttäjien synkronointityökalu githubista.

User Management API mahdollistaa organisaatioosi liittyvien Adoben käyttäjätilien käytön. Voit integroida tämän API:n organisaatiosi hallintasovelluksiin ja -prosesseihin.

Käyttäjät ja ryhmät

Miten voin kutsua käyttäjiä Admin Consoleen?

Yrityksen järjestelmänvalvojana voit luoda, hakea, päivittää ja poistaa käyttäjätilejä Käyttäjien hallinta ‑toiminnolla. Nämä käyttäjätilit oikeuttavat organisaatiosi loppukäyttäjät Adoben tuotteiden ja palveluiden käyttöön.

Miten voin myöntää käyttöoikeuksia käyttäjille?

Kun ostat tuotteen Adobelta, käyttöoikeutesi edustaa oikeuttasi käyttää Adoben ohjelmistoja ja palveluita. Käyttöoikeuksien avulla tuotteet todennetaan ja aktivoidaan loppukäyttäjien tietokoneissa.

Mitä minun pitäisi tehdä, kun päivitän työryhmäjäsenyyden (VIP) ETLA-jäsenyydeksi?

Kun päivität työryhmäjäsenyydestä (VIP) ETLA-jäsenyydeksi, sinun on määritettävä käyttöoikeudet Admin Consolessa ennen nykyisen VIP-tilauksen voimassaoloajan päättymistä, jotta loppukäyttäjät pystyvät varmasti käyttämään tuotteita ilman käyttökatkoja.