Käyttöopas Peruuta

Adobe Express | Usein kysytyt kysymykset

1. Adobe Expressin käyttöopas
  2. Johdanto
    1. Adobe Expressin yleiskatsaus
    2. Adobe Expressin uudet ominaisuudet
    3. Adobe Expressin järjestelmävaatimukset
    4. Pikanäppäimet | Adobe Express
    5. Adobe Express | Usein kysytyt kysymykset
    6. Julkaisutiedot
  3. Grafiikan, valokuvien ja videoiden luominen ja muokkaaminen
    1. Adobe Express -mallien käytön aloittaminen
    2. Verkkosivun luominen Adobe Expressillä
    3. Videon luominen Adobe Expressillä
    4. Tekstien ja valokuvien animointi
  4. Brändien luominen ja hallinta
    1. Brändin luominen ja hallinta Adobe Expressissä
    2. Jaettujen brändien ja brändäysresurssien hallinta Adobe Expressissä
    3. Mukautettujen kirjasimien käyttäminen Adobe Expressissä
  5. Sisällön ajoitus
    1. Sisällön ajoituksen yleiskatsaus
    2. Sisällön ajoituksen käytön aloittaminen
    3. Sisällön ajoituksen yhdistäminen yhteisöpalveluihin
    4. Facebookin esikatselun muokkaaminen Sisällön ajoituksessa
    5. Kuinka käyttää @mainintoja Sisällön ajoituksessa
    6. Sisällön ajoituksen yhteisöpalveluihin liittyvät merkkirajoitukset
    7. Instagram-viestin julkaiseminen Sisällön ajoituksessa
    8. Instagram-yhteysongelmien vianmääritys Sisällön ajoituksessa
  6. Pikatoiminto
    1. Kuvien koon muuttaminen pikatoiminnolla
    2. Kuvien taustan poistaminen pikatoiminnolla
    3. Kuvien muuntaminen JPG- tai PNG-muotoon pikatoiminnolla
    4. Videon leikkaaminen pikatoiminnolla
    5. Videon koon muuttaminen pikatoiminnolla
    6. Muuntaminen GIF-muotoon pikatoiminnolla
    7. Videon rajaaminen pikatoiminnolla
    8. PDF-tiedoston muuntaminen ja PDF-tiedoston vieminen pikatoiminnolla
    9. PDF-tiedostojen tekstin ja kuvien muokkaaminen pikatoimintojen avulla
    10. PDF-tiedostojen yhdistäminen ja PDF-sivujen järjestäminen pikatoimintojen avulla
    11. Usein kysytyt kysymykset | Pikatoiminnot
  7. Julkaiseminen ja jakaminen
    1. Yhteistyö ja jakaminen Adobe Expressillä
    2. Adobe Express ‑projektien isännöinti
    3. Creative Cloud ‑kirjastojen luominen ja käyttäminen
    4. Projektien siirtäminen tilien välillä
    5. Tietosuoja ja käyttöoikeudet
  8. Adobe Express -mobiilisovellus
    1. Adobe Expressin iOS-versio
    2. Adobe Expressin Android-versio
    3. Adobe Express ‑tilausten hallinta iOS:ssä
    4. Adobe Express ‑tilausten hallinta Androidissa
    5. Adobe Express ‑tilausten hallinta Samsung Galaxy Storessa
  9. Adobe Expressin oppilaitosversio
    1. Adobe Expressin oppilaitosversio
    2. Kaikki, mitä opettajien pitää tietää Adobe Express for Education -versiosta
    3. Kaikki, mitä oppilaiden pitää tietää Adobe Express for Education -versiosta

Hanki vastauksia Adobe Express ‑jäsenyyttä koskeviin yleisiin kysymyksiin.

Adobe Expressin yksityiskohtaisen yleiskatsauksen löydät Adobe Expressin yleiskatsauksesta

Mitkä sovellukset ja palvelut saan Adobe Express ‑sopimuksella?

Adobe Express ‑sopimus sisältää seuraavat sovellukset ja palvelut:

Sovellukset

Adobe Express -verkkoversio

Adobe Express -sovellus

Adobe Express ‑mobiilisovellus (iOS ja Android)

Adobe Spark Video ‑mobiilisovellus (iOS)

Adobe Spark Page ‑mobiilisovellus (iOS)

Adobe Premiere Rush ‑tietokonesovellus

Adobe Premiere Rush ‑mobiilisovellus (iOS ja Android)

Adobe Photoshop Express ‑mobiilisovellus (iOS ja Android)

Palvelut ja sisällöt

Rojaltimaksuttomat Adobe Stock ‑valokuvat

PDF-tiedostojen muuntaminen ja vienti (vain verkkokäyttö)

Adobe Fonts

Adobe Portfolio

100 Gt:n tallennustila

Mitä eroa on Adobe Expressillä ja Adobe Sparkilla?

Adobe Spark on korvattu Adobe Expressillä. Adobe Express sisältää Adobe Sparkin loistavien toimintojen ja sisältöjen lisäksi myös paljon muuta. Voit edelleen luoda nopeasti ja helposti grafiikkaa, kollaaseja, esitteitä, videoita ja animaatioita, ja käytössäsi on miljoonia malleja, kuvia, kuvakkeita ja tehosteita.

Adobe Expressin avulla voit nyt hakea ja käyttää Adobe Stock ‑valokuvia ja Adobe Fonts ‑kirjasimia suoraan sovelluksesta. Muihin ominaisuuksiin kuuluvat pikatoiminnot, joiden avulla voit muun muassa poistaa taustan, muuntaa videot GIF-tiedostoiksi, yhdistää videoita ja muuntaa sisältöjä PDF-tiedostoiksi.

Adobe Expressin maksullisella Premium-jäsenyydellä voit käyttää kaikkia sisältöjä ja toimintoja, myös koko rojaltimaksutonta Adobe Stock ‑valokuvakokoelmaa* ja maksullisia toimintoja.  Voit käyttää myös seuraavien sovellusten maksullisia toimintoja:

• Premiere Rush – Kuvaa, muokkaa ja jaa videoita mobiililaitteella ja tietokoneella.

• Photoshop Express – Muokkaa ja retusoi kuvia, luo kollaaseja ja yhdistele valokuvia.

• Adobe Spark Video – Luo nopeasti upeita videodiaesityksiä.

• Adobe Spark Page: muunna sanat ja kuvat kauniisti liukuviksi verkkosivuiksi.

*Edellyttää maksullista Adobe Express ‑sopimusta. Adobe Stock -valokuvakokoelma ei sisällä maksullista tai toimituksellista sisältöä. Adobe Stockin toiminnot ovat käytettävissä rajoitetusti tietokonesovelluksen verkkosivuihin ja videoihin liittyvissä toiminnoissa.​

Mitä eroa on Creative Cloud – Kaikki sovellukset ‑jäsenyydellä ja Adobe Expressillä?

Creative Cloud – Kaikki sovellukset on Adoben kokoelma, jossa on yli 20 luovaa sovellusta ja palvelua. Adobe Express on yksi näistä sovelluksista.

Mistä voin ostaa Adobe Express ‑sopimuksen?

Voit ostaa Adobe Express ‑sopimuksen suoraan Adobelta, Apple App Storesta tai Google Play ‑kaupasta.

Miten voin aloittaa Adobe Express ‑sopimuksen maksuttoman kokeilun?

Voit aloittaa Adobe Express ‑sopimuksen kokeilun siirtymällä osoitteeseen https://www.adobe.com/express/pricing ja toimimalla kehotteiden mukaan.

Vaikka olisit kokeillut Sparkia aikaisemmin, voit silti kokeilla Adobe Expressiä.

Minulla on jo Adobe Creative Cloud ‑sopimus. Sisältyykö Adobe Express sopimukseeni?

Adobe Express sisältyy seuraaviin Adobe Creative Cloud ‑sopimuksiin:

• Creative Cloud – Kaikki sovellukset -jäsenyys
  • Jotkin yksittäisen sovelluksen sopimukset. Tarkista Adobe-tililtäsi, sisältääkö yksittäisen sovelluksen sopimuksesi Adobe Expressin.

Kuinka paljon tallennustilaa Adobe Express sisältää?

Adobe Expressin maksuton sopimus sisältää 2 Gt tallennustilaa ja sen maksullinen Premium-sopimus sisältää 100 Gt tallennustilaa.

Mitkä sovellukset ovat muuttuneet tai vaihtuneet?

Tässä ovat Adobe Sparkin muutokset:

• Adobe Express ‑verkkosovellus korvaa Adobe Spark ‑verkkosovelluksen.
  • Adobe Express ‑mobiilisovellus korvaa Adobe Spark Post ‑mobiilisovelluksen (iOS ja Android).

Ovatko jotkin toiminnot muuttuneet nyt, kun Adobe Spark on korvattu Adobe Expressillä?

Adobe Express ‑sovellus sisältää Adobe Sparkin loistavien ominaisuuksien, toimintojen ja sisältöjen lisäksi myös paljon muuta:

• Uusia kauniita malleja ja suunnitteluresursseja

• Koko Adobe Stock ‑valokuvakokoelman käyttömahdollisuus*: 800 000 valokuvaa maksuttomalla sopimuksella tai 175 miljoonaa valokuvaa Premium-sopimuksella*

• Vielä enemmän Adobe Fonts ‑kirjasimia: tuhansia kirjasimia maksuttomalla sopimuksella tai 20 000 kirjasinta Premium-sopimuksella

• Uusia pikatoimintoja valokuvien ja videoiden muokkausta varten maksuttomalla sopimuksella, PDF-tiedostojen vienti Premium-sopimuksella

• Adobe Premiere Rushin ja Adobe Photoshop Expressin maksullisten toimintojen käyttömahdollisuus Premium-sopimuksella

Muuta kokoa ‑toiminto kuuluu nyt Premium-sopimukseen, joka on suunniteltu joka päivä entistä enemmän sisältöä tuottaville käyttäjille. Nämä edistykselliset toiminnot on suunniteltu huolellisesti lisäämään tuottavuutta ja kampanjoiden luontia. Lue lisää mallisi koon muuttamisesta.

Adobe Express on asiakkaiden tarpeisiin vastaamiseksi sitoutunut päivittämään tuotteensa jatkuvasti uusilla toiminnoilla, uusilla malleilla ja uusilla ominaisuuksilla – asiakkailta saadun palautteen perusteella. Kun käytät Adobe Expressiä, anna palautetta siitä, mikä toimii ja mikä ei, ja kerro myös, mitä haluat nähdä seuraavassa versiossa.

Jos haluat tarkistaa, mitkä toiminnot sisältyvät maksuttomaan sopimukseen ja Premium-sopimukseen, käy sopimus- ja hintasivullamme (https://www.adobe.com/express/pricing)

Adobe Stock -valokuvakokoelma ei sisällä maksullista tai toimituksellista sisältöä. Adobe Stockin toiminnot ovat käytettävissä rajoitetusti verkkosivulla ja videotoiminnot tietokonesovelluksessa.

Mitä tapahtuu Adobe Sparkissa oleville projekteilleni ja resursseilleni?

Nykyiset Adobe Spark ‑projektisi ja ‑resurssisi ovat edelleen käytettävissä Adobe Express ‑sovelluksessa.

Kuinka paljon Adobe Express maksaa? Mitä maksuttomaan Adobe Express ‑sopimukseen sisältyy?

Tuhansia malleja, Adobe Stock ‑valokuvia, Adobe Fonts ‑kirjasimia, suunnitteluresursseja, pikatoimintoja ja upeita toimintoja sisältävä Adobe Express on saatavana ilmaiseksi. Päivittämällä maksulliseen Premium-sopimukseen voit hyödyntää kaikkia sisältöjä ja maksullisia toimintoja.

Lisätietoja sopimuksistamme ja hinnoistamme saat hintasivultamme.

Millaiset järjestelmävaatimukset Adobe Expressillä on?

Adobe Express toimii suosikkiselaimessasi, iOS-laitteissa ja Androidissa. Perehdy teknisiin vähimmäisvaatimuksiin,, jotta voit luoda sisältöä ja grafiikkaa tietokoneella sekä käyttää Adobe Expressiä.

Millä kielillä Adobe Express on saatavana?

Adobe Express on saatavana seuraavilla kielillä: englanti, yksinkertaistettu kiina, espanja, japani, saksa, ranska, portugali (Brasilia), italia, korea, hollanti, perinteinen kiina, ruotsi, norja, tanska ja suomi.

Mistä saan tietoja Adobe Expressin työryhmä- ja yritysversioista?

Mistä saan tietoja Adobe Express for Education -versiosta?

Mitä Adobe Stock ‑valokuvia voin käyttää Adobe Expressillä ja miten voin käyttää niitä?

Adobe Expressin maksuttomalla sopimuksella voit käyttää Adobe Stockin maksuttoman kokoelman satoja tuhansia valokuvia vakiokäyttöoikeudella.

Adobe Expressin oppilaitosversion maksullisella jäsenyydellä voit käyttää koko rojaltimaksutonta Adobe Stock -valokuvakokoelmaa*. Adobe Stock -valokuvat, joissa on maksullinen merkki, ovat käytettävissä Adobe Expressin oppilaitosversion rajoitetulla käyttöoikeudella, kun taas muut valokuvat ovat käytettävissä vakiokäyttöoikeudella.  Lue lisää lisensointiehdoista.

*Edellyttää maksullista Adobe Express ‑sopimusta. Adobe Stock -valokuvakokoelma ei sisällä maksullista tai toimituksellista sisältöä. Adobe Stockin toiminnot ovat käytettävissä rajoitetusti tietokonesovelluksen verkkosivuihin ja videoihin liittyvissä toiminnoissa.​

Miten voin käyttää Adobe Stock ‑valokuvia Adobe Expressissä?

Voit käyttää Adobe Stockin rojaltimaksuttomia valokuvia vain Adobe Express ‑sovelluksesta. Adobe Express ‑jäsenyyteen sisältyviä Adobe Stock ‑valokuvia ei voi käyttää mistään muusta sovelluksesta, kuten Spark Videosta, Spark Pagesta, Photoshop Expressistä tai suoraan Adobe Stock ‑sivustosta.

Mitä tapahtuu Adobe Stock ‑valokuvilleni, jos peruutan Adobe Expressin maksullisen jäsenyyden?

Kun peruutat Adobe Expressin maksullisen jäsenyyden, siirryt käyttämään Adobe Expressin maksutonta versiota.

Mitä malliisi tuotuihin Adobe Stock ‑valokuviin tulee, voit edelleen käyttää malliisi sisältyviä valokuvia.

Kun haet malliisi lisättäviä uusia Adobe Stock ‑valokuvia, voit tuoda malleihisi vain maksuttomaan kokoelmaan kuuluvia Adobe Stock ‑valokuvia. Maksuttoman kokoelman valokuvissa ei ole kruunun kuvaketta  .

Jos olet oikeutettu siihen, voit tarkastella Adobe Expressillä lisensoituja resursseja Adobe Stockin lisensointihistoriassa. Maksuttoman kokoelman lisensoidut valokuvat voidaan ladata uudelleen lisensointihistoriasta.

Miten Adobe Spark Video ja Adobe Spark Page toimivat Adobe Expressin kanssa?

Spark Video ja Spark Page ovat edelleen saatavana mobiililaitteisiin (iOS). Verkossa voit käyttää Spark Videon ja Spark Pagen toimintoja Adobe Expressillä.

Voit luoda uusia projekteja tai avata olemassa olevat projektit Spark Video- tai Spark Page ‑mobiilisovelluksella ja jatkaa työskentelyä niiden parissa verkossa Adobe Expressillä ja toisin päin.