Käyttöopas Peruuta

Muuntaminen PDF-muotoon tai PDF-muodosta pikatoiminnolla

1. Adobe Expressin käyttöopas
  2. Johdanto
    1. Adobe Expressin yleiskatsaus
    2. Adobe Expressin uudet ominaisuudet
    3. Adobe Expressin järjestelmävaatimukset
    4. Adobe Expressin pikanäppäimet
    5. Adobe Expressin usein kysytyt kysymykset
    6. Adobe Expressin tunnetut ongelmat
    7. Adobe Expressin maksuttoman kokeiluversion usein kysytyt kysymykset
    8. Progressiivinen verkkosovellus
    9. Adobe Express ‑selainlaajennuksen lisääminen
  3. Adobe Express (beta)
    1. Mobiilisovelluksen betaversion yleiskatsaus
    2. Usein kysytyt kysymykset
    3. Adobe Expressin uudet ominaisuudet
    4. Järjestelmävaatimukset
    5. Tunnetut ongelmat
  4. Grafiikan, valokuvien ja videoiden luominen ja muokkaaminen
    1. Adobe Photoshopin ja Adobe Illustratorin luovien resurssien käyttäminen
    2. PDF-tiedostojen tuominen ja parantaminen Adobe Expressissä
    3. Adobe Express -mallien käytön aloittaminen
    4. Uuden mallin luominen tyhjästä
    5. Verkkosivun luominen Adobe Expressillä
    6. Useiden sivujen lisääminen Adobe Expressissä
    7. Videon luominen Adobe Expressillä
    8. Adobe Stock -sisältötunnuksen löytäminen ja lähettäminen
    9. Tekstien ja valokuvien animointi Adobe Expressillä
    10. Väriteemojen tuominen Adobe Colorista
    11. Tiedostojen ja mallien kääntäminen
    12. Tasojen käyttäminen
  5. Esitykset
    1. PowerPoint-tiedoston tuonti
    2. Tutustuminen esitysmalleihin
    3. Sivujen hallinta
    4. Mallin esitys
  6. Taustat
    1. Taustakuvan lisääminen malliisi
    2. Videoiden taustojen poistaminen helposti
    3. Kuvien sivutaustojen vaihtamien
  7. Generatiivinen tekoäly
    1. Kuvan luominen tekstistä generatiivisen tekoälyn avulla
    2. Tekstitehosteiden luominen generatiivisen tekoälyn avulla
    3. Objektien lisääminen kuvaan tai kuvassa olevien objektien korvaaminen Generatiivinen täyttö ‑toiminnon avulla
    4. Objektien poistaminen kuvasta Generatiivinen täyttö ‑toiminnon avulla
    5. Muokattavien mallien generoiminen Teksti malliksi (Beta) ‑toiminnolla
  8. Brändien luominen ja hallinta
    1. Luo brändi
    2. Jaettujen brändien hallinta
    3. Mukautetut kirjasimet
    4. Creative Cloud -kirjastot
  9. Sisällön ajoitus
    1. Sisällön ajoituksen yleiskatsaus
    2. Yhteisöpalvelutilien yhdistäminen
    3. Yhteisöpalveluviestien ajoittaminen ja julkaiseminen
    4. Yhteisöpalveluviestien mediasisältöjä koskevat vaatimukset
  10. Pikatoiminnot
    1. Kuvien koon muuttaminen pikatoiminnoilla
    2. Kuvien taustan poistaminen pikatoiminnoilla
    3. Kuvien tiedostomuodon muuntaminen pikatoiminnoilla
    4. Kuvan rajaaminen pikatoiminnoilla
    5. Hahmon animointi äänestä
    6. Tekstityksen lisääminen videoihin pikatoiminnoilla
    7. Videoiden leikkaaminen pikatoiminnoilla
    8. Videon koon muuttaminen pikatoiminnoilla
    9. Muuntaminen videosta GIF-muotoon pikatoiminnoilla
    10. Videoiden muuntaminen MP4-muotoon pikatoiminnoilla
    11. Videon rajaaminen pikatoiminnoilla
    12. Videoiden ja kuvien yhdistäminen pikatoiminnoilla
    13. Muuntaminen PDF-muotoon tai PDF-muodosta pikatoiminnoilla
    14. PDF-tiedostojen tekstin ja kuvien muokkaaminen pikatoiminnoilla
    15. Tiedostojen yhdistäminen yhdeksi PDF-tiedostoksi pikatoiminnoilla
    16. Sivujen järjestäminen yhdeksi PDF-tiedostoksi pikatoiminnoilla
    17. QR-koodin luominen pikatoiminnoilla
    18. Pikatoimintoihin liittyvät usein kysytyt kysymykset
  11. Julkaiseminen ja jakaminen
    1. Yhteistyö ja kommentointi Adobe Expressissä
    2. Projektin isännöinti Adobe Expressillä
    3. Tiedostojen kopiointi tilien välillä
    4. Tietosuoja ja käyttöoikeudet
  12. Adobe Express -mobiilisovellus
    1. Adobe Expressin iOS-versio
    2. Uudelleenmiksattavien linkkien poistaminen käytöstä Adobe Expressissä – usein kysytyt kysymykset
    3. Adobe Expressin Android-versio
    4. Adobe Express ‑tilausten hallinta iOS:ssä
    5. Adobe Express ‑tilausten hallinta Androidissa
    6. Adobe Express ‑tilausten hallinta Samsung Galaxy Storessa
  13. Adobe Expressin oppilaitosversio
    1. Piirtäminen siveltimillä
    2. Adobe Express for Educationin usein kysytyt kysymykset
    3. Adobe Express for Education – opettajat ‑version usein kysytyt kysymykset
    4. Adobe Express for Education – opiskelijat ‑version usein kysytyt kysymykset
    5. Adobe Express for Education – käyttöönottoon liittyvät usein kysytyt kysymykset
    6. Adobe Express ‑mobiilisovelluksesta puuttuviin kuvakkeisiin liittyvät usein kysytyt kysymykset

Muunna tiedostot Adobe Expressillä nopeasti PDF-muotoon tai PDF-muodosta, jotta voit tehdä yhteistyötä työryhmäsi kannalta parhaalla tavalla.

Muunna PDF-muotoon

Muunna Microsoft Word, Excel, PowerPoint- tai kuvatiedostot PDF-muotoon dokumenttien siirtämistä tai yhteiskäyttöä varten.

Kokeile sovelluksessa!

Muunna tiedostot PDF-muotoon Adobe Express ‑verkkosovelluksella.

1. Valitse Adobe Expressin aloitussivun Kokeile pikatoimintoa ‑valikossa PDF > Muunna PDF-muotoon.

2. Hae laitteestasi tiedosto.

3. Valitse Lataa.

Muunna PDF-tiedostosta

Vie PDF-tiedostoja Microsoft Word-, Excel- tai PowerPoint-dokumenteiksi, kuten myös kuvatiedostoiksi, esimerkiksi JPEG- tai PNG-muotoon.

Kokeile sovelluksessa!

Vie PDF-tiedostoja muiksi tiedostotyypeiksi Adobe Express ‑verkkosovelluksen pikatoiminnolla.

1. Valitse Adobe Expressin aloitussivun Kokeile pikatoimintoa ‑valikossa PDF > Muunna PDF-tiedostosta.

2. Hae laitteestasi tiedosto.

3. Valitse tiedostomuoto avattavasta Muunna PDF-tiedostosi muotoon ‑valikosta.

4. Valitse Lataa.

Mitä seuraavaksi?

Lisää tämänkaltaisia