Käyttöopas Peruuta

Videon rajaaminen pikatoiminnolla

1. Adobe Expressin käyttöopas
  2. Johdanto
    1. Adobe Expressin yleiskatsaus
    2. Adobe Expressin uudet ominaisuudet
    3. Adobe Expressin järjestelmävaatimukset
    4. Pikanäppäimet | Adobe Express
    5. Adobe Express | Usein kysytyt kysymykset
    6. Julkaisutiedot
  3. Grafiikan, valokuvien ja videoiden luominen ja muokkaaminen
    1. Adobe Express -mallien käytön aloittaminen
    2. Verkkosivun luominen Adobe Expressillä
    3. Videon luominen Adobe Expressillä
    4. Tekstien ja valokuvien animointi
  4. Brändien luominen ja hallinta
    1. Brändin luominen ja hallinta Adobe Expressissä
    2. Jaettujen brändien ja brändäysresurssien hallinta Adobe Expressissä
    3. Mukautettujen kirjasimien käyttäminen Adobe Expressissä
  5. Sisällön ajoitus
    1. Sisällön ajoituksen yleiskatsaus
    2. Sisällön ajoituksen käytön aloittaminen
    3. Sisällön ajoituksen yhdistäminen yhteisöpalveluihin
    4. Facebookin esikatselun muokkaaminen Sisällön ajoituksessa
    5. Kuinka käyttää @mainintoja Sisällön ajoituksessa
    6. Sisällön ajoituksen yhteisöpalveluihin liittyvät merkkirajoitukset
    7. Instagram-viestin julkaiseminen Sisällön ajoituksessa
    8. Instagram-yhteysongelmien vianmääritys Sisällön ajoituksessa
  6. Pikatoiminto
    1. Kuvien koon muuttaminen pikatoiminnolla
    2. Kuvien taustan poistaminen pikatoiminnolla
    3. Kuvien muuntaminen JPG- tai PNG-muotoon pikatoiminnolla
    4. Videon leikkaaminen pikatoiminnolla
    5. Videon koon muuttaminen pikatoiminnolla
    6. Muuntaminen GIF-muotoon pikatoiminnolla
    7. Videon rajaaminen pikatoiminnolla
    8. PDF-tiedoston muuntaminen ja PDF-tiedoston vieminen pikatoiminnolla
    9. PDF-tiedostojen tekstin ja kuvien muokkaaminen pikatoimintojen avulla
    10. PDF-tiedostojen yhdistäminen ja PDF-sivujen järjestäminen pikatoimintojen avulla
    11. Usein kysytyt kysymykset | Pikatoiminnot
  7. Julkaiseminen ja jakaminen
    1. Yhteistyö ja jakaminen Adobe Expressillä
    2. Adobe Express ‑projektien isännöinti
    3. Creative Cloud ‑kirjastojen luominen ja käyttäminen
    4. Projektien siirtäminen tilien välillä
    5. Tietosuoja ja käyttöoikeudet
  8. Adobe Express -mobiilisovellus
    1. Adobe Expressin iOS-versio
    2. Adobe Expressin Android-versio
    3. Adobe Express ‑tilausten hallinta iOS:ssä
    4. Adobe Express ‑tilausten hallinta Androidissa
    5. Adobe Express ‑tilausten hallinta Samsung Galaxy Storessa
  9. Adobe Expressin oppilaitosversio
    1. Adobe Expressin oppilaitosversio
    2. Kaikki, mitä opettajien pitää tietää Adobe Express for Education -versiosta
    3. Kaikki, mitä oppilaiden pitää tietää Adobe Express for Education -versiosta

Muuta videon leveyttä ja korkeutta säätämällä kuvasuhdetta vakiokoon mukaan tai manuaalisesti.

1. Valitse aloitussivun kohdassa Kokeile pikatoimintoa > Muokkaa videota vaihtoehto Rajaa video.

2. Valitse yksi seuraavista:

• Vedä ja pudota video pudotusvyöhykkeelle.
    • Hae tiedosto laitteeltasi.
    • Valitse mallivideo.
  3. Valitse käytettävä kuvasuhde. Rajaa video manuaalisesti valitsemalla Vapaamuotoinen.

4. Lataa video.

Mitä seuraavaksi?

Oikean kuvasuhteen valinta on tärkeää hyvän katselukokemuksen kannalta. Nauti rajaamattomien ja pakkaamattomien videoiden katselusta.