Käyttöopas Peruuta

Adobe Expressin Android-versio

1. Adobe Expressin käyttöopas
  2. Johdanto
    1. Adobe Expressin yleiskatsaus
    2. Adobe Expressin uudet ominaisuudet
    3. Adobe Expressin järjestelmävaatimukset
    4. Adobe Expressin pikanäppäimet
    5. Adobe Expressin usein kysytyt kysymykset
    6. Adobe Expressin tunnetut ongelmat
    7. Adobe Expressin maksuttoman kokeiluversion usein kysytyt kysymykset
    8. Progressiivinen verkkosovellus
    9. Adobe Express ‑selainlaajennuksen lisääminen
  3. Uusi Adobe Express -mobiilisovellus
    1. Yleistä
    2. Usein kysytyt kysymykset
    3. Tunnetut ongelmat
    4. Siirrä tiedostoja
    5. Kuvien luominen generatiivisen tekoälyn avulla
    6. Tekstitehosteiden luominen generatiivisen tekoälyn avulla
    7. Objektien lisääminen Generatiivinen täyttö ‑toiminnon avulla
    8. Objektien poistaminen Generatiivinen täyttö ‑toiminnon avulla
    9. Muokattavien mallien generointi generatiivisen tekoälyn avulla
    10. Videoiden luominen ja muokkaaminen
    11. Mallien tutkiminen
    12. Yhteistyö ja kommentointi
    13. Yhteisöpalveluviestien ajoittaminen ja julkaiseminen
    14. Adobe Photoshopin ja Adobe Illustratorin resurssien käyttäminen
    15. Brändien luominen ja hallinta
  4. Grafiikan, valokuvien ja videoiden luominen ja muokkaaminen
    1. PDF-tiedostojen tuominen ja parantaminen Adobe Expressissä
    2. Adobe Express -mallien käytön aloittaminen
    3. Uuden mallin luominen tyhjästä
    4. Mallien ja resurssien tallentaminen suosikkeihin
    5. Mallien jakaminen uudelleenmiksattavina malleina
    6. Verkkosivun luominen Adobe Expressillä
    7. Useiden sivujen lisääminen Adobe Expressissä
    8. Videon luominen Adobe Expressillä
    9. Adobe Stock -sisältötunnuksen löytäminen ja lähettäminen
    10. Tekstien ja valokuvien animointi Adobe Expressillä
    11. Väriteemojen tuominen Adobe Colorista
    12. Väriteemojen käyttäminen
    13. Tiedostojen ja mallien kääntäminen
    14. Tasojen käyttäminen
    15. Adobe Express -mallien etsiminen ChatGPT:n avulla
    16. Kaavioiden lisääminen malleihin
    17. Suunnittelu tulosteita varten
  5. Esitykset
    1. PowerPoint-tiedoston tuonti
    2. Tutustuminen esitysmalleihin
    3. Sivujen hallinta
    4. Mallin esitys
  6. Käytä Adobe Photoshopin ja Illustratorin luovia resursseja
    1. Yleiskatsaus Adobe Photoshop- ja Illustrator-tiedostoista Adobe Expressissä
    2. Adobe Photoshopin ja Illustratorin lisääminen linkitettyinä kuvina
    3. Adobe Photoshop- ja Illustrator-resurssien muuntaminen
    4. Adobe Photoshop- ja Illustrator-tiedostojen muuntamisen parhaat käytännöt
    5. Linkitettyjen resurssien vianmääritys
  7. Taustat
    1. Taustakuvan lisääminen malliisi
    2. Videoiden taustojen poistaminen helposti
    3. Kuvien sivutaustojen vaihtamien
  8. Generatiivinen tekoäly
    1. Kuvan luominen tekstistä generatiivisen tekoälyn avulla
    2. Tekstitehosteiden luominen generatiivisen tekoälyn avulla
    3. Objektien lisääminen kuvaan tai kuvassa olevien objektien korvaaminen Generatiivinen täyttö ‑toiminnon avulla
    4. Objektien poistaminen kuvasta Generatiivinen täyttö ‑toiminnon avulla
    5. Muokattavien mallien generoiminen Teksti malliksi ‑toiminnolla
  9. Brändien luominen ja hallinta
    1. Luo brändi
    2. Roolien muokkaaminen brändeissä
    3. Brändivärien ja -kirjasimien käyttäminen malleissa
    4. Brändivärien ja -kirjasimien käytön parhaat käytännöt
    5. Jaettujen brändien hallinta
    6. Mukautetut kirjasimet
    7. Creative Cloud -kirjastot
    8. Mallien elementtien lukitseminen ja lukituksen poistaminen
    9. Mallien brändäyksen tyyliasetusten määrittäminen
    10. Luonti jaetusta mallista
    11. Väriteeman lisääminen brändiin
  10. Projektien luonti ja hallinta
    1. Projektien luonti
    2. Uusien tiedostojen, kansioiden, brändien ja kirjastojen luominen
    3. Tiedostojen, brändien ja kirjastojen kopioiminen
    4. Tiedostojen, brändien ja kirjastojen siirtäminen
    5. Projektien jakaminen
    6. Projekteihin liittyvät usein kysytyt kysymykset
    7. Projektien vianmääritys
  11. Sisällön ajoitus
    1. Sisällön ajoituksen yleiskatsaus
    2. Yhteisöpalvelutilien yhdistäminen
    3. Yhteisöpalveluviestien ajoittaminen ja julkaiseminen
    4. Kuvatekstien generointi (Beta) yhteisöpalveluihin tekoälyn avulla
    5. Yhteisöpalveluviestien mediasisältöjä koskevat vaatimukset
    6. Sisällön ajoituksen usein kysytyt kysymykset
  12. Pikatoiminnot
    1. Kuvien koon muuttaminen pikatoiminnoilla
    2. Kuvien taustan poistaminen pikatoiminnoilla
    3. Kuvien tiedostomuodon muuntaminen pikatoiminnoilla
    4. Kuvan rajaaminen pikatoiminnoilla
    5. Hahmon animointi äänestä
    6. Tekstityksen lisääminen videoihin pikatoiminnoilla
    7. Videoiden leikkaaminen pikatoiminnoilla
    8. Videon koon muuttaminen pikatoiminnoilla
    9. Muuntaminen videosta GIF-muotoon pikatoiminnoilla
    10. Videoiden muuntaminen MP4-muotoon pikatoiminnoilla
    11. Videon rajaaminen pikatoiminnoilla
    12. Videoiden ja kuvien yhdistäminen pikatoiminnoilla
    13. Muuntaminen PDF-muotoon tai PDF-muodosta pikatoiminnoilla
    14. PDF-tiedostojen tekstin ja kuvien muokkaaminen pikatoiminnoilla
    15. Tiedostojen yhdistäminen yhdeksi PDF-tiedostoksi pikatoiminnoilla
    16. Sivujen järjestäminen yhdeksi PDF-tiedostoksi pikatoiminnoilla
    17. QR-koodin luominen pikatoiminnoilla
    18. Pikatoimintoihin liittyvät usein kysytyt kysymykset
  13. Julkaiseminen ja jakaminen
    1. Yhteistyö ja kommentointi Adobe Expressissä
    2. Projektin isännöinti Adobe Expressillä
    3. Tiedostojen kopiointi tilien välillä
    4. Tietosuoja ja käyttöoikeudet
    5. TikTok-videoiden luominen ja niiden jakaminen TikTok Ads Manageriin
    6. TikTok Ads Manageriin jaettavien videoiden tekniset vaatimukset
    7. Suurten tiedostojen jakaminen WeTransferilla
    8. Mallien luonti ja generointi eränä
    9. Luo ja generoi eränä ‑toiminnon tekniset vaatimukset
  14. Adobe Express -mobiilisovellus
    1. Adobe Expressin iOS-versio
    2. Adobe Expressin Android-versio
    3. Adobe Express ‑tilausten hallinta iOS:ssä
    4. Adobe Express ‑tilausten hallinta Androidissa
    5. Adobe Express ‑tilausten hallinta Samsung Galaxy Storessa
  15. Adobe Express for Education
    1. Piirtäminen siveltimillä
    2. Kohdista muotoon
    3. Adobe Express for Educationin usein kysytyt kysymykset
    4. Adobe Express for Education – opettajat ‑version usein kysytyt kysymykset
    5. Adobe Express for Education – opiskelijat ‑version usein kysytyt kysymykset
    6. Adobe Express for Education – käyttöönottoon liittyvät usein kysytyt kysymykset
    7. Adobe Express ‑mobiilisovelluksesta puuttuviin kuvakkeisiin liittyvät usein kysytyt kysymykset

Ota selvää, miten voit kirjautua sisään ja luoda omat mukautetut mallisi Androidilla Adobe Expressin avulla.

Tässä artikkelissa opit käyttämään Adobe Expressin maksuttomia ja maksullisia toimintoja, joiden avulla voit luoda malleja ja jakaa ne saumattomasti muun muassa yhteisöpalveluissa.

Huomautus:

Uusi Adobe Express ‑mobiilisovellus on nyt saatavana. Tutustu uuden Adobe Express ‑mobiilisovelluksen uusimpiin ominaisuuksiin

Asenna Adobe Express Android-laitteeseen

1. Avaa Google Play.

2. Valitse Asenna.

3. Kirjaudu sisään Adobe ID:lläsi, Apple ID:lläsi tai Facebook- tai Google-tililläsi.

Luo malleja ja kollaaseja

Luo mukautettuja malleja ja kollaaseja Adobe Expressin edellisellä versiolla.

1. Valitse Aloitus-sivulla -kuvake.

2. Valitse Valokuvat hakeaksesi valokuvan laitteestasi ja valitse sitten Lisää.

3. Valitse mukautettu tai esivalittuvalittu koko, joka on suunniteltu sopivaksi yhteisöpalveluviesteihin, painotuotteisiin tai muihin käyttötarkoituksiin.

4. Valitse Valmis.

5. Käytä näitä työkaluja mallisi luontiin:

• Valitse Värit ‑työkalu, jos haluat valita mukautetun värimallin tai sovelluksen ehdottaman väripaletin.
    • Valitse Animaatio, jos haluat animoida tekstisi ja taustasi.
    • Valitse Asettelu, jos haluat tutkia asettelu- ja kollaasirakennetta sekä reunan leveyttä ja tutustua esivalittuihin malliteemoihin.
    • Valitse Brändi ‑työkalu, jos haluat tuoda omat brändiresurssisi.
    • Valitse Muuta kokoa ‑työkalu, jos haluat muuttaa projektin mukautettua kokoa tai valita toisen esivalitun kokovaihtoehdon.
  6. Valitse Lisää, jos haluat mukauttaa valokuvaasi näillä työkaluilla:

• Valitse Teksti ‑työkalu, jos haluat lisätä uutta tekstiä ja mukauttaa muun muassa kirjasinta, väriä ja peittävyyttä.
    • Valitse Suunnitteluresurssit ‑työkalu, jos haluat lisätä muita suunnitteluresursseja projektiisi.
    • Valitse Valokuvat -työkalu, jos haluat lisätä malliisi uusia valokuvia.
    • Valitse Muodot, jos haluat lisätä malliisi muotoja.
    • Valitse Taustat, jos haluat hakea ja lisätä valmiiksi suunnitellun taustan.
    • Valitse Logot, jos haluat käyttää logoasi tai lisätä uuden logon kirjastoista tai omasta valokuvakirjastostasi.
    • Valitse Sivu ‑työkalu, jos haluat lisätä malliisi uuden sivun.
  7. Kun mallisi on valmis, valitse Jaa ‑kuvake mallin tallentamiseksi tai sen jakamiseksi yhteisöpalveluissa.

Omat tiedostot

Valitse oikeasta alakulmasta Omat tiedostot, jos haluat tarkastella nykyisiä ja aikaisempia malleja Adobe Expressin edellisessä versiossa.

1. Voit avata mallisi kokonaan valitsemalla sen yksittäisen pikkukuvan.

2. Tässä näkymässä voit poistaa projektisi, muokata sitä ja monistaa sen sekä napauttamalla Lisää (...) ‑kuvaketta nimetä sen uudelleen.

3. Alavalikossa voit jakaa työsi nopeasti yhteisöpalveluissa, ja valitsemalla Lisää (...) ‑kuvakkeen voit jakaa sen suoraan yhteyshenkilöillesi tai toiseen mielelläsi käyttämääsi sovellukseen.

Onko sinulla kysymys tai idea?

Tule hakemaan inspiraatiota, jää tänne luovuuden vuoksi!
Käy yhteisössämme, josta löydät uusia ideoita, asiantuntijoiden vihjeitä ja ratkaisuja yleisiin ongelmiin.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa