Käyttöopas Peruuta

Kuvien koon muuttaminen pikatoiminnolla

1. Adobe Expressin käyttöopas
  2. Johdanto
    1. Adobe Expressin yleiskatsaus
    2. Adobe Expressin uudet ominaisuudet
    3. Adobe Expressin järjestelmävaatimukset
    4. Pikanäppäimet | Adobe Express
    5. Adobe Express | Usein kysytyt kysymykset
    6. Julkaisutiedot
  3. Grafiikan, valokuvien ja videoiden luominen ja muokkaaminen
    1. Adobe Express -mallien käytön aloittaminen
    2. Verkkosivun luominen Adobe Expressillä
    3. Videon luominen Adobe Expressillä
    4. Tekstien ja valokuvien animointi
  4. Brändien luominen ja hallinta
    1. Brändin luominen ja hallinta Adobe Expressissä
    2. Jaettujen brändien ja brändäysresurssien hallinta Adobe Expressissä
    3. Mukautettujen kirjasimien käyttäminen Adobe Expressissä
  5. Sisällön ajoitus
    1. Sisällön ajoituksen yleiskatsaus
    2. Sisällön ajoituksen käytön aloittaminen
    3. Sisällön ajoituksen yhdistäminen yhteisöpalveluihin
    4. Facebookin esikatselun muokkaaminen Sisällön ajoituksessa
    5. Kuinka käyttää @mainintoja Sisällön ajoituksessa
    6. Sisällön ajoituksen yhteisöpalveluihin liittyvät merkkirajoitukset
    7. Instagram-viestin julkaiseminen Sisällön ajoituksessa
    8. Instagram-yhteysongelmien vianmääritys Sisällön ajoituksessa
  6. Pikatoiminto
    1. Kuvien koon muuttaminen pikatoiminnolla
    2. Kuvien taustan poistaminen pikatoiminnolla
    3. Kuvien muuntaminen JPG- tai PNG-muotoon pikatoiminnolla
    4. Videon leikkaaminen pikatoiminnolla
    5. Videon koon muuttaminen pikatoiminnolla
    6. Muuntaminen GIF-muotoon pikatoiminnolla
    7. Videon rajaaminen pikatoiminnolla
    8. PDF-tiedoston muuntaminen ja PDF-tiedoston vieminen pikatoiminnolla
    9. PDF-tiedostojen tekstin ja kuvien muokkaaminen pikatoimintojen avulla
    10. PDF-tiedostojen yhdistäminen ja PDF-sivujen järjestäminen pikatoimintojen avulla
    11. Usein kysytyt kysymykset | Pikatoiminnot
  7. Julkaiseminen ja jakaminen
    1. Yhteistyö ja jakaminen Adobe Expressillä
    2. Adobe Express ‑projektien isännöinti
    3. Creative Cloud ‑kirjastojen luominen ja käyttäminen
    4. Projektien siirtäminen tilien välillä
    5. Tietosuoja ja käyttöoikeudet
  8. Adobe Express -mobiilisovellus
    1. Adobe Expressin iOS-versio
    2. Adobe Expressin Android-versio
    3. Adobe Express ‑tilausten hallinta iOS:ssä
    4. Adobe Express ‑tilausten hallinta Androidissa
    5. Adobe Express ‑tilausten hallinta Samsung Galaxy Storessa
  9. Adobe Expressin oppilaitosversio
    1. Adobe Expressin oppilaitosversio
    2. Kaikki, mitä opettajien pitää tietää Adobe Express for Education -versiosta
    3. Kaikki, mitä oppilaiden pitää tietää Adobe Express for Education -versiosta

Muuta kuvan mitat kokovaatimusten mukaiseksi. Lue lisää aiheesta.

Muuta kuvien kokoa, jotta ne vastaavat kaikkia kuvavaatimuksia esimerkiksi Instagramissa, Facebookissa, YouTubessa bannereissa ja esitteissä. Muuta kuvan kokoa seuraavasti:

1. Valitse aloitussivun kohdassa Kokeile pikatoimintoa > Muokkaa valokuviasi vaihtoehto Muuta kuvan kokoa.

2. Valitse yksi seuraavista:

• Vedä kuva pudotusvyöhykkeelle.
    • Hae tiedosto laitteeltasi.
    • Valitse mallikuva. Voit ladata kuvan myöhemmin, kun olet valinnut koon.

Muuta kuvan kokoa -ikkuna avautuu.

3. Muuta kuvan kokoa -ikkunassa

1. Valitse jokin yhteisöpalvelukanavista avattavasta valikosta Muuta kokoa seuraavaa varten. Kuvan koko muuttuu automaattisesti valittuun kanavaan parhaiten sopivaksi. Lisää mitat manuaalisesti valitsemalla Mukautettu.
    2. Valitse neljästä vakiokoosta: tarina, neliö, pysty tai vaaka.
  4. Säädä suurennussuhdetta Kuvan mittakaava -vetotoiminnolla.

5. Lataa kuva.

Mitä seuraavaksi?

Kun olet muuttanut kuvan kokoa valitsemasi kuvasuhteen mukaiseksi, voit ladata sen yhteisöpalveluun tai käyttää kuvaa projekteissa rajaamatta tai pakkaamatta sitä.