Järjestelmävaatimukset | InCopy CC:n maaliskuun 2018 ja lokakuun 2017 (13.x) julkaisuversiot

Windows

• Intel® Pentium® 4- tai AMD Athlon® 64 -suoritin
  • Microsoft Windows 7 ja Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 tai Windows 10*
  • 2 Gt RAM-muistia (suositus 4 Gt)
  • 2 Gt käytettävissä olevaa kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan lisää vapaata tilaa (ei voi asentaa kannettaviin flash-tallennusvälineisiin)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 32-bittinen näytönohjain
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Internet-yhteys ja rekisteröinti tarvitaan vaadittuun ohjelmiston aktivointiin, jäsenyyden validointiin ja verkkopalvelujen käyttöön.*

* Ei tueta Windows 10:n versiossa 1507.

macOS

• Moniytiminen Intel-suoritin
  • macOS-versio 10.13 (High Sierra), macOS-versio 10.12 (Sierra) tai Mac OS X ‑versio 10.11 (El Capitan)
  • 2 Gt RAM-muistia (suositus 4 Gt)
  • 2 Gt käytettävissä olevaa kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan lisää vapaata tilaa (ei voi asentaa levylle, joka käyttää kirjainkoon huomioivaa tiedostojärjestelmää, tai kannettaviin flash-tallennusvälineisiin)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 32-bittinen näytönohjain (Retina-näytön tuki)
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Ohjelmiston aktivointiin, tilausten varmennukseen ja verkkopalvelujen käyttöön tarvitaan Internet-yhteys ja rekisteröinti.†

† Tämä tuote mahdollisesti integroituu tiettyihin Adoben tai muiden kolmansien osapuolten ylläpitämiin online-palveluihin tai mahdollistaa niiden käytön. Adoben verkkopalvelut, mukaan lukien Adobe Creative Cloud -palvelu, ovat saatavana vain vähintään 13-vuotiaille käyttäjille. Niiden käyttöön tarvitaan lisäehtojen ja Adoben yksityisyyttä koskevan Online-toiminta-ohjelman hyväksymistä. Sovellukset ja verkkopalvelut eivät ole saatavana kaikissa maissa tai kaikilla kielillä. Niiden käyttö saattaa edellyttää käyttäjän rekisteröintiä. Niitä voidaan muuttaa tai perua ilman erillistä ilmoitusta. Lisä- tai jäsenmaksut ovat mahdollisia.

InCopy CC:n (2017) järjestelmävaatimukset

Windows

• Intel® Pentium® 4- tai AMD Athlon® 64 -suoritin
  • Microsoft Windows 7 ja Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 tai Windows 10
  • 2 Gt RAM-muistia (suositus 4 Gt)
  • 2 Gt käytettävissä olevaa kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan lisää vapaata tilaa (ei voi asentaa kannettaviin flash-tallennusvälineisiin)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 32-bittinen näytönohjain
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Internet-yhteys ja rekisteröinti tarvitaan vaadittuun ohjelmiston aktivointiin, jäsenyyden validointiin ja verkkopalvelujen käyttöön.*

macOS

• Moniytiminen Intel-suoritin
  • macOS 10.10, 10.11 tai 10.12
  • 2 Gt RAM-muistia (suositus 4 Gt)
  • 2 Gt käytettävissä olevaa kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan lisää vapaata tilaa (ei voi asentaa levylle, joka käyttää kirjainkoon huomioivaa tiedostojärjestelmää, tai kannettaviin flash-tallennusvälineisiin)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 32-bittinen näytönohjain (Retina-näytön tuki)
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Ohjelmiston aktivointiin, tilausten varmennukseen ja verkkopalvelujen käyttöön tarvitaan Internet-yhteys ja rekisteröinti.*

* Tämä tuote mahdollisesti integroituu tiettyihin Adoben tai muiden kolmansien osapuolten ylläpitämiin online-palveluihin tai mahdollistaa niiden käytön. Adoben verkkopalvelut, mukaan lukien Adobe Creative Cloud -palvelu, ovat saatavana vain vähintään 13-vuotiaille käyttäjille. Niiden käyttöön tarvitaan lisäehtojen ja Adoben yksityisyyttä koskevan Online-toiminta-ohjelman hyväksymistä. Sovellukset ja verkkopalvelut eivät ole saatavana kaikissa maissa tai kaikilla kielillä. Niiden käyttö saattaa edellyttää käyttäjän rekisteröintiä. Niitä voidaan muuttaa tai perua ilman erillistä ilmoitusta. Lisä- tai jäsenmaksut ovat mahdollisia.

InCopy CC:n (2015) järjestelmävaatimukset

Windows

• Intel® Pentium® 4- tai AMD Athlon® 64 -suoritin
  • Microsoft Windows 7 ja Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 tai Windows 10
  • 2 Gt RAM-muistia (suositus 4 Gt)
  • 2 Gt käytettävissä olevaa kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan lisää vapaata tilaa (ei voi asentaa kannettaviin flash-tallennusvälineisiin)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 32-bittinen näytönohjain
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Internet-yhteys ja rekisteröinti tarvitaan vaadittuun ohjelmiston aktivointiin, jäsenyyden validointiin ja verkkopalvelujen käyttöön.*

Mac OS

• Moniytiminen Intel-suoritin
  • Mac OS X 10.9, 10.10 tai 10.11
  • 2 Gt RAM-muistia (suositus 4 Gt)
  • 2 Gt käytettävissä olevaa kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan lisää vapaata tilaa (ei voi asentaa levylle, joka käyttää kirjainkoon huomioivaa tiedostojärjestelmää, tai kannettaviin flash-tallennusvälineisiin)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 32-bittinen näytönohjain (Retina-näytön tuki)
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Ohjelmiston aktivointiin, tilausten varmennukseen ja verkkopalvelujen käyttöön tarvitaan Internet-yhteys ja rekisteröinti.*

* Tämä tuote mahdollisesti integroituu tiettyihin Adoben tai muiden kolmansien osapuolten ylläpitämiin online-palveluihin tai mahdollistaa niiden käytön. Adoben verkkopalvelut, mukaan lukien Adobe Creative Cloud -palvelu, ovat saatavana vain vähintään 13-vuotiaille käyttäjille. Niiden käyttöön tarvitaan lisäehtojen ja Adoben yksityisyyttä koskevan Online-toiminta-ohjelman hyväksymistä. Sovellukset ja verkkopalvelut eivät ole saatavana kaikissa maissa tai kaikilla kielillä. Niiden käyttö saattaa edellyttää käyttäjän rekisteröintiä. Niitä voidaan muuttaa tai perua ilman erillistä ilmoitusta. Lisä- tai jäsenmaksut ovat mahdollisia.