Tietokoneesi on vastattava alla esitettyjä teknisiä vähimmäisvaatimuksia InCopy CC:n suorittamista ja käyttöä varten.

Koskee seuraavia:

Lokakuun 2018 (14.0) versio

Aikaisempien versioiden järjestelmävaatimukset:

Creative Cloud ‑sovellusten uusin versio ei tue joitakin vanhempia Windows- ja Mac-versioita. Lue lisää.

InCopyn järjestelmän vähimmäisvaatimukset

Windows

Vähimmäisvaatimus
Suoritin Intel® Pentium® 4- tai AMD Athlon® 64 -suoritin
Käyttöjärjestelmä Microsoft Windows 7 ja Service Pack 1 tai Windows 10*
RAM-muisti 4 Gt RAM-muistia (suositus 16 Gt)
Kiintolevytila 3 Gt käytettävissä olevaa kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan lisää vapaata tilaa (ei voi asentaa kannettaviin flash-tallennusvälineisiin); suositellaan SSD-aseman käyttöä.
Näyttötarkkuus Näyttötarkkuus 1024 x 768 display (suositus: 1920 x 1080)
Näytönohjain 32-bittinen näytönohjain
Internet Ohjelmiston aktivointiin, tilausten varmennukseen ja verkkopalvelujen käyttöön tarvitaan Internet-yhteys ja rekisteröinti.†
Muuta SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.

* Ei tueta Windows 10:n versioissa 1507, 1511 ja 1607.

macOS

Vähimmäisvaatimus
Suoritin Moniytiminen Intel-suoritin
Käyttöjärjestelmä macOS 10.13 (High Sierra) tai macOS 10.12 (Sierra)
RAM-muisti 4 Gt RAM-muistia (suositus 16 Gt)
Kiintolevytila 3 Gt käytettävissä olevaa kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan lisää vapaata tilaa (ei voi asentaa levylle, joka käyttää kirjainkoon huomioivaa tiedostojärjestelmää, tai kannettaviin flash-tallennusvälineisiin)
Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus 1 920 x 1080), Retina-näytön tuki
Näytönohjain 32-bittinen näytönohjain
Internet Ohjelmiston aktivointiin, tilausten varmennukseen ja verkkopalvelujen käyttöön tarvitaan Internet-yhteys ja rekisteröinti.†
Muuta SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.

† Tämä tuote mahdollisesti integroituu tiettyihin Adoben tai muiden kolmansien osapuolten ylläpitämiin online-palveluihin tai mahdollistaa niiden käytön. Adoben verkkopalvelut, mukaan lukien Adobe Creative Cloud -palvelu, ovat saatavana vain vähintään 13-vuotiaille käyttäjille. Niiden käyttöön tarvitaan lisäehtojen ja Adoben yksityisyyttä koskevan Online-toiminta-ohjelman hyväksymistä. Sovellukset ja verkkopalvelut eivät ole saatavana kaikissa maissa tai kaikilla kielillä. Niiden käyttö saattaa edellyttää käyttäjän rekisteröintiä. Niitä voidaan muuttaa tai perua ilman erillistä ilmoitusta. Lisä- tai jäsenmaksut ovat mahdollisia.