Tietoja asetuksista

Asetuksia ovat esimerkiksi paneelin paikka, mittayksikköasetukset sekä grafiikkaan ja typografiaan liittyvät näyttöasetukset.

Asetusten ja oletusasetusten välinen ero liittyy käyttöalueisiin. Asetukset määrittävät tiettyjen InCopyn ominaisuuksien alkuperäisen ulkoasun ja toiminnan. Oletusasetukset vaikuttavat InCopy-julkaisuihin.

Huomautus:

InCopyn asetukset voidaan muuttaa komentosarjamuotoon. Jos haluat jakaa samat asetukset käyttäjäryhmien kesken, luo asetukset määrittävä komentosarja ja kehota kaikkia ryhmän käyttäjiä suorittamaan se omissa tietokoneissaan. Älä kopioi ja liitä yhden käyttäjän asetustiedostoja toiseen tietokoneeseen, sillä tämä saattaa tehdä sovelluksen epävakaaksi. Lisätietoja komentosarjoista on Adobe-sivustossa olevassa InCopyn komentosarjaoppaassa.

Oletusten määrittäminen

Jos muutat asetuksia, kun julkaisuja ei ole avoinna, uusien julkaisujen oletusasetukset muuttuvat. Jos muutat asetuksia avoimessa julkaisussa, muutokset koskevat vain tätä julkaisua.

Jos muutat asetuksia silloin, kun objekteja ei ole valittu, kaikkien uusien objektien oletusasetukset muuttuvat.

Uusien julkaisujen oletusasetusten muuttaminen

1. Sulje kaikki julkaisut.
  2. Muuta haluamiesi valikkokohteiden, paneelien tai valintaikkunoiden asetuksia.

Huomautus:

Jos käytät julkaisuissa yleensä samaa kieltä ja sivukokoa, vaihda nämä oletusasetukset, kun julkaisuja ei ole avoinna. Voit vaihtaa esimerkiksi oletussivukoon sulkemalla kaikki julkaisut ja valitsemalla ensin Tiedosto > Julkaisun asetukset ja sitten haluamasi sivukoon. Määritä oletussanasto sulkemalla kaikki julkaisut, valitsemalla Muokkaa > Asetukset > Sanasto (Windows) tai InCopy > Asetukset > Sanasto (Mac OS) ja valitsemalla sopiva vaihtoehto Kieli-valikosta.

Julkaisun uusien objektien oletusasetusten määrittäminen

1. Valitse avoimessa julkaisussa Muokkaa >Poista kaikkien valinta.
  2. Muuta haluamiesi valikkokohteiden, paneelien tai valintaikkunoiden asetuksia.

Kaikkien asetusten ja oletusasetusten palauttaminen

1. Tee jokin seuraavista:
    • (Windows) Käynnistä InCopy ja paina näppäinyhdistelmää vaihto+Ctrl+Alt. Valitse Kyllä, jos haluat poistaa oletustiedostot.

• (Mac OS) Pidä näppäinyhdistelmä vaihto+optio+komento+Ctrl alhaalla ja käynnistä InCopy. Valitse Kyllä, jos haluat poistaa oletustiedostot.

Varoitusvalintaikkunoiden määrittäminen

1. Valitse Muokkaa > Asetukset > Yleiset (Windows) tai InCopy > Asetukset > Yleiset (Mac OS).
  2. Valitse Palauta kaikki varoitusikkunat, jos haluat tuoda näkyviin kaikki varoitukset, myös ohitettavat. (Kun varoitus tulee näkyviin, voit valita asetuksen, joka estää ohjelmaa näyttämästä samaa varoitusta uudelleen.)