Publish Onlinen virheiden vianmääritys

Kun yrität julkaista julkaisusi Publish Onlinella InDesignissa, saat seuraavan virheilmoituksen.

Dokumenttia lähetettäessä tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

Etsi virhe ja katso yleisimmät ratkaisut kirjoittamalla virheen numero tai otsikko alla olevaan kohtaan.

Voit ratkaista tämän ongelman kokeilemalla alla olevassa taulukossa olevaa ratkaisua:

Virhekoodi Ratkaisu
Virhekoodi: 10 Palvelimeen ei voi muodostaa yhteyttä. Poista kaikki välityspalvelinasetukset järjestelmästä, käynnistä järjestelmä uudelleen ja yritä uudelleen.
Virhekoodi: 14 Palvelin ei tilapäisesti ole käytettävissä. Yritä jonkin ajan kuluttua uudelleen.
Virhekoodi: 16

Kokeile jotakin seuraavista:

• Tiedostokoko on liian suuri. Pienennä tiedostokokoa ja yritä uudelleen.
  • Aseta järjestelmän aika oikeaksi ja yritä uudelleen.
Virhekoodi: 17

Kokeile jotakin seuraavista:

• Tiedostokoko on liian suuri. Pienennä tiedostokokoa ja yritä uudelleen.
  • Aseta järjestelmän aika oikeaksi ja yritä uudelleen.
Virhekoodi: 18 Yhteys katkesi julkaisemisen aikana. Tarkista verkkoyhteys ja yritä uudelleen.
Virhekoodi: 22 Palvelin ei tilapäisesti ole käytettävissä. Yritä jonkin ajan kuluttua uudelleen.
Virhekoodi: 23 Palvelin ei tilapäisesti ole käytettävissä. Yritä jonkin ajan kuluttua uudelleen.
Virhekoodi: 33 Palvelimeen ei voi muodostaa yhteyttä. Poista kaikki välityspalvelinasetukset järjestelmästä, käynnistä järjestelmä uudelleen ja yritä uudelleen.
Virhekoodi: 39

Kokeile jotakin seuraavista:

• Aseta järjestelmän aika oikeaksi ja yritä uudelleen.
  • Tarkista verkkoyhteys.
  • Poista mahdolliset välityspalvelinasetukset.
Virhekoodi: 40

Kokeile jotakin seuraavista:

• Tiedostokoko on liian suuri. Pienennä tiedostokokoa ja yritä uudelleen.
  • Aseta järjestelmän aika oikeaksi ja yritä uudelleen.