Opi yhdistämään Photoshopiin Photoshop Expressistä.

Huomautus:

Tämä ominaisuus on tällä hetkellä vain iOS-käyttäjien käytettävissä.

Etäyhteyden ottaminen käyttöön Photoshopissa

Photoshop-yhteyden muodostaminen Photoshop Expressillä:

1. Käynnistä Adobe Photoshop Windows- tai Mac-tietokoneella.

2. Valitse Muokkaa > Etäyhteydet.

3. Valitse Ota etäyhteys käyttöön.

4. Luo salasana ja valitse OK.

kvlr_1

Huomautus:

Jos Photoshop-yhteyden muodostaminen ei onnistu:

• Tarkista, että tietokone, jolla Photoshop on käynnissä, ja mobiililaite on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon.
    • Tarkista, että Photoshopin versio on 16.0 tai sitä uudempi. Toimi näin:

1. Käynnistä Photoshop.

2. Valitse Photoshop > Tietoja Photoshopista (Mac) tai Ohje > Tietoja Photoshopista (Windows).

3. Päivitä uusimpaan versioon valitsemalla Photoshopissa Ohje > Päivitykset.

4. Käynnistä Photoshop Express -sovellus uudelleen ja muodosta yhteys uudelleen valitsemalla Photoshop-tehosteiden kuvake alalaidasta.

• Tarkista, että Etäyhteys on käytössä Photoshopissa.

Photoshop-yhteyden muodostaminen Photoshop Expressistä

1. Tarkista, että tietokone, jolla Photoshop on käynnissä, ja mobiililaite on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon.

2. Käynnistä Photoshop Express ja napauta Photoshop-tehosteiden kuvaketta  näytön alaosassa.

3. Napauta tehostetta, jota haluat käyttää. Photoshop Express hakee sitten käytettävissä olevia palvelimia.

Image1
    Valitse haluamasi tehoste alaosasta.
    connect_to_adobeps

4. Valitse palvelin (palvelun nimi), joka on listattu toisessa ohjenäytössä.

connect_to_photoshop
  5. Anna Photoshopissa luomasi salasana, niin voit aloittaa Photoshop-tehosteiden käytön. Valittua tehostetta käytetään valokuvaan.

password_entry_screen
    Kirjoita salasanasi. Valitse Tallenna salasana ja yhdistä automaattisesti, niin sinun ei tarvitse kirjautua sisään joka kerta kun käytät ominaisuutta.
    Image5
    Valitse haluamasi tehoste valokuvalle ja näet muutoksen reaaliajassa.

Huomautus:

Poista Photoshop Expressin automaattinen yhteyden muodostaminen käytöstä poistamalla Tallenna salasana ja yhdistä automaattisesti käytöstä.
    Jos olet ottanut automaattisen yhteyden muodostuksen jo käyttöön, valitse Sovellusasetukset > Määritykset > Palauta Photoshopin yhteydet ja valitse Kyllä.

Salasanan antaminen

password_entry_screen

Poista Photoshop Expressin automaattinen yhteyden muodostaminen käytöstä poistamalla Tallenna salasana ja yhdistä automaattisesti käytöstä.
Jos olet ottanut automaattisen yhteyden muodostuksen jo käyttöön, valitse Sovellusasetukset > Määritykset > Palauta Photoshopin yhteydet ja valitse Kyllä.

Ongelmia Photoshop-tehosteiden käytössä?

Ongelma: Windows- tai Mac-tietokoneella käynnissä olevaa Photoshopia ei tunnisteta.

Ratkaisu

• Tarkista, että tietokone, jolla Photoshop on käynnissä, ja mobiililaite on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon.
  • Tarkista, että Photoshopin versio on 16.0 tai sitä uudempi. Toimi seuraavasti:
  1. Käynnistä Photoshop Windows- tai Mac-tietokoneella.

2.  Valitse Photoshop > Tietoja Photoshopista (Mac) tai Ohje > Tietoja Photoshopista (Windows).

3. Jos versiosi on 14.0 tai sitä vanhempi, päivitä uusimpaan versioon valitsemalla Photoshop CC:ssä Ohje > Päivitykset.

Tarkista, onko etäyhteys käytössä Photoshopissa. Toimi seuraavasti:

1. Valitse Photoshopissa Muokkaa.

2. Valitse Etäyhteydet.

3. Valitse Ota etäyhteys käyttöön.

4. Lisää palvelun nimi ja salasana.

5. Valitse OK ja käynnistä Photoshop uudelleen.

Ongelma: Windows- tai Mac-tietokoneella olevaan Photoshopiin ei saada yhteyttä.

Ratkaisu

• Tarkista, että tietokone, jolla Photoshop on käynnissä, ja mobiililaite on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon.
  • Käynnistä Photoshop Express uudelleen ja muodosta yhteys uudelleen napauttamalla Yhdistä Photoshopiin -kuvaketta.
  • Käynnistä Photoshop uudelleen ja muodosta yhteys uudelleen.
  • Tarkista, että palomuuriasetukset eivät estä Photoshopia.
  • Palauta yhteysasetus Photoshop Expressissä. Toimi seuraavasti: valitse Sovellusasetukset > Määritykset > Palauta Photoshopin yhteydet > Kyllä ja muodosta yhteys Photoshopiin uudelleen.

Ongelma: saat virheilmoituksen ”Tämä kuva ei ole enää avoinna Photoshopissa”.

Ratkaisu

• Avaa kuva uudelleen ja yritä uudelleen.
  • Avaa kuva uudelleen Photoshop Expressissä ja napauta Yhdistä Photoshopiin -kuvaketta.

Ongelma: Photoshop-tehosteita ei voi käyttää.

Ratkaisu

Tarkista, onko Photoshopissa avoinna jokin modaalinen valintaikkuna, kuten työkaluvalikko, pikavalikko tai valittu työkalu. Jos on, sulje se ja käytä tehostetta uudelleen Photoshop Expressissä.