Opi yhdistämään Photoshop CC:hen Photoshop Expressistä.

Huomautus:

Tämä ominaisuus on tällä hetkellä vain iOS-käyttäjien käytettävissä.

Etäyhteyden ottaminen käyttöön Photoshop CC:ssä

Photoshop CC -yhteyden muodostaminen Photoshop Expressillä:

1. Käynnistä Adobe Photoshop CC Windows- tai Mac-tietokoneella.

2. Valitse Muokkaa > Etäyhteydet.

3. Valitse Ota etäyhteys käyttöön.

4. Luo salasana ja valitse OK.

kvlr_1

Huomautus:

Jos Photoshop CC -yhteyden muodostaminen ei onnistu:

• Tarkista, että tietokone, jolla Photoshop CC on käynnissä, ja mobiililaite on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon.
    • Tarkista, että Photoshop CC:n versio on 16.0 tai sitä uudempi. Toimi näin:

1. Käynnistä Photoshop CC.

2. Valitse Photoshop > Tietoja Photoshopista (Mac) tai Ohje > Tietoja Photoshopista (Windows).

3. Päivitä uusimpaan versioon valitsemalla Photoshop CC:ssä Ohje > Päivitykset.

4. Käynnistä Photoshop Express -sovellus uudelleen ja muodosta yhteys uudelleen valitsemalla Photoshop-tehosteiden kuvake alalaidasta.

• Tarkista, että Etäyhteys on käytössä Photoshop CC:ssä.

Photoshop CC -yhteyden muodostaminen Photoshop Expressistä

1. Tarkista, että tietokone, jolla Photoshop CC on käynnissä, ja mobiililaite on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon.

2. Käynnistä Photoshop Express ja napauta Photoshop-tehosteiden kuvaketta  näytön alaosassa.

3. Napauta tehostetta, jota haluat käyttää. Photoshop Express hakee sitten käytettävissä olevia palvelimia.

Image1
    Valitse haluamasi tehoste alaosasta.
    Image2
    Sovellus hakee käytettävissä olevia palvelimia.

4. Valitse palvelin (palvelun nimi), joka on listattu toisessa ohjenäytössä.

IMage3
  5. Anna Photoshop CC:ssä luomasi salasana, niin voit aloittaa Photoshop-tehosteiden käytön. Valittua tehostetta käytetään valokuvaan.

Image4
    Kirjoita salasanasi. Valitse Tallenna salasana ja yhdistä automaattisesti, niin sinun ei tarvitse kirjautua sisään joka kerta kun käytät ominaisuutta.
    Image5
    Valitse haluamasi tehoste valokuvalle ja näet muutoksen reaaliajassa.

Huomautus:

Poista Photoshop Expressin automaattinen yhteyden muodostaminen käytöstä poistamalla Tallenna salasana ja yhdistä automaattisesti käytöstä.
    Jos olet ottanut automaattisen yhteyden muodostuksen jo käyttöön, valitse Sovellusasetukset > Määritykset > Palauta Photoshop CC:n yhteydet ja valitse Kyllä.

Salasanan antaminen

Image4

Poista Photoshop Expressin automaattinen yhteyden muodostaminen käytöstä poistamalla Tallenna salasana ja yhdistä automaattisesti käytöstä.
Jos olet ottanut automaattisen yhteyden muodostuksen jo käyttöön, valitse Sovellusasetukset > Määritykset > Palauta Photoshop CC:n yhteydet ja valitse Kyllä.

Ongelmia Photoshop-tehosteiden käytössä?

Ongelma: Windows- tai Mac-tietokoneella käynnissä olevaa Photoshop CC:tä ei tunnisteta.

Ratkaisu

• Tarkista, että tietokone, jolla Photoshop CC on käynnissä, ja mobiililaite on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon.
  • Tarkista, että Photoshop CC:n versio on 16.0 tai sitä uudempi. Toimi seuraavasti:
  1. Käynnistä Photoshop CC Windows- tai Mac-tietokoneella.

2.  Valitse Photoshop > Tietoja Photoshopista (Mac) tai Ohje > Tietoja Photoshopista (Windows).

3. Jos versiosi on 14.0 tai sitä vanhempi, päivitä uusimpaan versioon valitsemalla Photoshop CC:ssä Ohje > Päivitykset.

Tarkista, onko etäyhteys käytössä Photoshop CC:ssä. Toimi seuraavasti:

1. Valitse Photoshop CC:ssä Muokkaa.

2. Valitse Etäyhteydet.

3. Valitse Ota etäyhteys käyttöön.

4. Lisää palvelun nimi ja salasana.

5. Valitse OK ja käynnistä Photoshop uudelleen.

Ongelma: Windows- tai Mac-tietokoneella olevaan Photoshop CC:hen ei saada yhteyttä.

Ratkaisu

• Tarkista, että tietokone, jolla Photoshop CC on käynnissä, ja mobiililaite on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon.
  • Käynnistä Photoshop Express uudelleen ja muodosta yhteys uudelleen napauttamalla Yhdistä Photoshopiin -kuvaketta.
  • Käynnistä Photoshop CC uudelleen ja muodosta yhteys uudelleen.
  • Tarkista, että palomuuriasetukset eivät estä Photoshop CC:tä.
  • Palauta yhteysasetus Photoshop Expressissä. Toimi seuraavasti: valitse Sovellusasetukset > Määritykset > Palauta Photoshop CC:n yhteydet > Kyllä ja muodosta yhteys Photoshop CC:hen uudelleen.

Ongelma: saat virheilmoituksen ”Tämä kuva ei ole enää avoinna Photoshop CC:ssä.”

Ratkaisu

• Avaa kuva uudelleen ja yritä uudelleen.
  • Avaa kuva uudelleen Photoshop Expressissä ja napauta Yhdistä Photoshopiin -kuvaketta.

Ongelma: Photoshop-tehosteita ei voi käyttää.

Ratkaisu

• Tarkista, onko Photoshop CC:ssä avoinna jokin modaalinen valintaikkuna, kuten työkaluvalikko, pikavalikko tai valittu työkalu. Jos on, sulje se ja käytä tehostetta uudelleen Photoshop Expressissä.