Photoshop CC 2014:stä puuttuu Mini Bridge, Kuler ja Adobe Exchange.

Ratkaisu

Mini Bridge ja Kuler perustuvat vanhentuneeseen tekniikkaan, ja ne on poistettu Photoshop CC 2014:stä.

Adobe Kuler on nyt Adobe Color CC ja se on saatavilla Applen App Storesta sekä verkosta.

Adobe Exchange on korvattu Adoben lisäosilla. Pääset käyttämään niitä valitsemalla Photoshopissa Ohje > Selaa lisäosia.