Aloita Adobe Presenter Video Express ‑ohjelmiston käyttö seuraavien ohjeiden mukaan.

Adobe Presenter Video Express lataaminen ja asentaminen

laptop-download

Aloita Adobe Presenter Video Express lataaminen valitsemalla alta Lataa Adobe Presenter Video Express. Kirjaudu sisään ja asenna ohjelmisto toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. (Älä huolestu, jos aloitat maksuttoman kokeiluversion sivulta. Voit ladata tilausversion sisäänkirjautumisen jälkeen.)

Jäsenyyteen liittyvä tuki

Oletko unohtanut Adobe ID -tunnuksesi tai salasanasi?

Adobe ID on sähköpostiosoite, jota käytit, kun aloitit kokeiluversion käytön tai ostit Adobe sovelluksen tai jäsenyyden ensimmäisen kerran. Etsi ratkaisuja yleisiin Adobe ID -tunnusta ja kirjautumista koskeviin ongelmiin

Miksi minun on kirjauduttava sisään voidakseni käyttää Adobe Presenter Video Express?

Kirjautuminen tarvitaan käyttöoikeuden vahvistamiseen. Se vaaditaan myös lataamiseen tai päivittämiseen.