Aloita Adobe Presenter‑ohjelmiston käyttö seuraavien ohjeiden mukaan.

Adobe Presenterin lataaminen ja asentaminen

laptop-download

Aloita Adobe Presenterin lataaminen napsauttamalla alla Lataa Adobe Presenter. Kirjaudu sisään ja asenna ohjelmisto toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. (Älä huolestu, jos aloitat maksuttoman kokeiluversion sivulta. Voit ladata tilausversion sisäänkirjautumisen jälkeen.)

Jäsenyyteen liittyvä tuki

Oletko unohtanut Adobe ID -tunnuksesi tai salasanasi?

Adobe ID on sähköpostiosoite, jota käytit, kun aloitit kokeiluversion käytön tai ostit Adobe sovelluksen tai jäsenyyden ensimmäisen kerran. Etsi ratkaisuja yleisiin Adobe ID -tunnusta ja kirjautumista koskeviin ongelmiin

Miksi minun on kirjauduttava sisään voidakseni käyttää Adobe Presenteria?

Kirjautumista tarvitaan käyttöoikeuden vahvistamiseen. Sisäänkirjautumista vaaditaan myös lataamiseen tai päivittämiseen.

Voinko asentaa Adobe Presenterin toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa Adobe Presenterin enintään kahteen tietokoneeseen. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta koneesta.